•  
  • Archives for aiskrim paling sedap (1)

J-co Aiskrim Yogurt memang terbaik

Aiskrim Yogurt yang dijual di J-co memang sedap dan enak. Amacam terliur tak tengok gambar ni? Baru sahaja petang tadi singgah beli di dalam Jusco Bukit Indah Johor Bahru. Kawan yang ajak singgah tadi.

Sejak aku kenal j-co ni aku memang tertarik dengan makanan yang mereka jual. Selain aiskrim topping ni dia punya donut pun best! Ok berbalik kepada Aiskrim Yogurt ni rasa aiskrim dia agak masam-masam sikit dan aiskrim ini dijual dengan 3 pakej. pakej pertama ialah single asikrim, single topping. Maksud single topping ni, anda hanya boleh topping aiskrim ni dengan satu jenis buah-buahan yang anda boleh pilih. Ada banyak pilihan seperti oren, peach, anggur, strawberi, kiwi dan sebagainya. harga untuk single topping ialah RM 6.19. Kalau masuk dengan tax dalam RM 6.50 tak silap.

Kedua ialah macam saya tunjuk dalam gambar tu. Pakej kedua ialah 2+1, single aiskrim, double topping plus 1 topping, maksudnya beli double percuma satu topping, maksudnya triple la anda dapat. Boleh letak 3 jenis buah. Harga RM 10. Masud tax RM 10.60.

Pakej ketiga ialah double aiskrim, dan 3+1 topping. Best sebab ada dua bukit aiskrim dan topping triple lepas tu percuma satu. 4 topping la. harga dia RM 12.86. Disebabkan belum pernah beli yang ini so tak tahulah harga dia termasuk tax berapa.

Kalau korang nak cuba pergilah J-co. Sedap la bagi saya. Sekian sahaja.

page 1 of 1
BLOGGER: Mr.PiNGu

Mr.PiNGu @Osh

>> Follow Saya Yer <<

___________________________________

___________________________________

Follow Me
FacebookGooglePlusTwitter
PILIH KATEGORI ARTIKEL
SPONSOR

+++ KOMUNITI GEMPAKZ +++

+++ ADS by NUFFNANG +++

JOM FOLLOW! Untuk Update Terkini
KoMuNiTi gempakZ on Facebook
STATISTIK & SUBSCRIBE
Website Hit Counter
Hit from: 29-3-12

Free directory submissions
PING & BACKLINK My Ping in TotalPing.com Ping your blog, website, or RSS feed for Free Text Backlink Exchanges free web site traffic and promotion
CERITA MENARIK
Archives
Statistik