+++ LETs LIKE @ SHARE ARTICLE +++

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celcom dan Maxis mana satu best?
#1
Jika saya kat Johor, Celcom dan Maxis mana satu ada line yang stable? Kerana aku dengar orang ckp kt Johor susah nak dapat line yg bagus..Sekarang saya guna U mobile, tapi line mmg teruk..nak tukar telco lain...sila bagi cadangan.
Reply

**KLIK: RDIJASIGNATURE, WEAR WITH PRIDE, KOLEKSI TUDUNG EXCLUSIVE **

***

#2
aku pakai celcom
Reply
#3
Maxis line cantik tapi plan mahal sikit
Reply
#4
(03-15-2019, 05:42 PM)narunaru Wrote: aku pakai celcom

Celcom ok ke? line dia stable tak? I takut line dia teruk kat area saya
Reply
#5
(03-15-2019, 05:46 PM)DM45 Wrote: Maxis line cantik tapi plan mahal sikit

Memang, i dengar kawan i ckp, Maxis plan tak berbaloi.
Reply
#6
Kalau u nak dapat line yg stable dan speed yg laju, celcom dan maxis ok...tapi jika u nak pilih mana satu yg berbaloi, celcom plan lebih bagus.
Reply
#7
(03-18-2019, 10:42 AM)bazinga8888 Wrote: Memang, i dengar kawan i ckp, Maxis plan tak berbaloi.

Berbanding dengan Celcom memang tak berbaloi, cuma line ok je
Reply
#8
Umobile plan murah, tapi line teruk la....mana mana pun tak ada line. Saya benar guna Umobile, sentiasa tak dapat 4G
Reply
#9
Sekarang saya sedang guna Xpax, line tak ada masalah, kat area kerja saya dan rumah saya pun ada 4G, pergi check speedtest dapat 10mbps juga.
Reply
#10
Jangan guna Umobile kerana kau akan tak dpt 4G kat banyak tempat...sekali guna terus tukar telco lain .
Reply


KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0