NAK IKLANKAN SESUATU atau LAPOR masalah forum? Emailkan di komunitigempakzhq@gmail.com

ATTENTION: "NEW POST REPLY" display "Error". >KLIK<<

+++ Do LIKE @ SHARE ARTICLE +++

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kelas bisnes mana yang okay?
#1
Ada tak kelas business especially untuk marketing yang mesra poket? Nak try join untuk tambah ilmu dalam bisnes, tapi semua kelas beribu sebulan, berpinar mata tengok.  Confused
Reply
#2
Dah try TM? Ambik yang digital marketing solution punya harga murah je.
Reply
#3
yang mana eh? tak jumpa pulak hmm
Reply
#4
(07-13-2022, 09:30 PM)balastik Wrote: Dah try TM? Ambik yang digital marketing solution punya harga murah je.

Tula aku pun ambik yang ni, harga RM25.90 tapi belajar memacam kot. Best bila boleh buat website sendiri.
Reply
#5
Apply kat sini, boleh pilih mana yang berkenan, semua harga mesra pocket https://biz.unifi.com.my/business/smegrant
(07-13-2022, 09:33 PM)keennex Wrote: yang mana eh? tak jumpa pulak hmm
Reply
#6
(07-13-2022, 09:34 PM)chuge Wrote: Tula aku pun ambik yang ni, harga RM25.90 tapi belajar memacam kot. Best bila boleh buat website sendiri.

Tula memang sesuai sanagt dengan beginner macam kita ni. Dahlah dapat free ads sekali. Ads harga RM100 TM bagi kita free je. Uish best bethol.
Reply
#7
(07-13-2022, 09:37 PM)balastik Wrote: Tula memang sesuai sanagt dengan beginner macam kita ni. Dahlah dapat free ads sekali. Ads harga RM100 TM bagi kita free je. Uish best bethol.

weh betulll!! aku dapat banyak customers sebab ads dari TM ni. Dahlah dia bagi free guide sekali.
Reply
#8
baru je tengok, siap ada internet sekali kan? wah
Reply
#9
(07-13-2022, 09:37 PM)balastik Wrote: Tula memang sesuai sanagt dengan beginner macam kita ni. Dahlah dapat free ads sekali. Ads harga RM100 TM bagi kita free je. Uish best bethol.

srsla free ads? dahlah ads tu mahal..
Reply
#10
(07-13-2022, 09:39 PM)chuge Wrote: weh betulll!! aku dapat banyak customers sebab ads dari TM ni. Dahlah dia bagi free guide sekali.

tula dahlah dapat belajar macam2 pasal marketing, dapat pulak free macam2, berbaloi betul ambik pakej ni.
Reply
#11
(07-13-2022, 09:41 PM)keennex Wrote: srsla free ads? dahlah ads tu mahal..

ye awak. bukan ads je tau, free listings, free domain name, memacam lah, rugi tau kalau awak tak join
Reply
#12
saya tolong jawab ye, yes boleh pair sekali dengan connectivity, dapat 50% off tau. dahlah dapat solution untuk masalah business, dapat pulak internet laju, siapa je yang taknak kan?

(07-13-2022, 09:41 PM)keennex Wrote: baru je tengok, siap ada internet sekali kan? wah
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Bisnes apa yg sesuai untuk amatur? hodesiy 13 381 07-05-2021, 03:38 AM
Last Post: Mr.Pingu
  Kalau di Kuala Lumpur.. area mana yang maju? hotroll 8 762 05-06-2021, 04:42 PM
Last Post: iloveitmc
  mcm mana nak settlekan loan study dgn cepat suzanne5 13 850 12-27-2019, 02:08 AM
Last Post: Mr.Pingu
  Kad Kredit bank mana dapat reward point yg paling tinggi samuelinyap 5 4,766 12-29-2017, 12:53 AM
Last Post: Mr.Pingu
  Bisnes Cafe Di Penang. Tolong komen.. susanchong 6 3,013 11-19-2013, 12:59 PM
Last Post: sitenor

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)