+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kek Secret Recipe.. "mana satu yang lebih sedap"

#1
Heart 
[Image: secret%20recipe%20cake.jpg]

Seperti biasa Mr.Pingu selaku orang gila gambar suka nak mengambil gambar-gambar yang Mr.PiNGu suka terutamanya gambar makanan yang bakal aku lahap. Ni gambar last time aku pegi secret recipe. Agak-agak korang antara dua kek tu mana yang lebih sedap? And mana yang lebih mahal?> Big Grin
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply

#2
Secret Recipe.. oo my GOD... sebut nama jer aku dah kecur liur.... huhuhuhu..

I am Crazy in love with New York Cheese Cake...

gambor kat atas tuh.. ntah ler golap... sisi gambor nya tak memberansangkan...
Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Reply

#3
Kalau sebut pasal sedap ke tidak itu ikut selera masing-masing la. Pingu suka buah-buah that why try pulak kek buah. Selama ini makan coklat Indulgence je. Memang enak. Tentang kek buah ni pada Pingu not bad. layan aje. satu lagi tu tak ingat nama dia. Saiz dia kecil sedikit but murah 30 sen je dari kek yang besar. Rasa dia boleh tahan juga. Tapi kebiasaannya kek-kek di secret recipe memang terbaik la. Mr.PiNGu secara peribadi masih belum abis mencuba kesemua jenis kek.. Tunggu budget lebih hehe Big GrinBig Grin
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply

#4
yang gambor sebelah kiri tuh nama dia Trans Fat Free Peach Cream cake... yang lagi satu tuh.. tak jelas gambor nya.. idak ler aku nampak pebenda...

kalau ko nak tau mana sedap.. tanya ler aku.. aku pernah makan semua flavor yang ada kat secret recipe Bayan Baru penang nih.. kalau yang takder kat situ aku taktau arr...

Try Chocolate Strawberry ... Cream cake nih.. memang best.. dalam dia ada strawberry sebiji-sebiji... lagi fav aku... Hi Fibre Cream Cheese... health cake laa.. konon health... wakakakakakaka... belasah jer... besttt... alamak rasa cam nak pi beli nih... huhuhuhu...

aku diet.. huhuhuhuhu takleh makan... taik tui pingu buka thread nih...
Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Reply

#5
hah xpayah la diet2 jom makan! hahaa
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply

#6
(04-28-2011, 06:07 PM)Mr.Pingu Wrote: hah xpayah la diet2 jom makan! hahaa

pingu kejam tahap dewa... mongek pingu... aku diet... nanges cetan tui...tak mahu

brownies kat secret recipe pung sedap jugak.. best woo... huhuhuhuhu...
Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Reply

#7
tu la.. eyauu aku terliur dh ni.. nk pi makan xsempat.. aku makan xbanyak la lately sbb buzy.. selalu 2 kali sehari je mkn.. tu yg berat maintain je hehe
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply

#8
hime suke kek pecan butterscoth!!!! yum yum!!!! ai like ~
- Sabar Itu Indah -
Reply

#9
yes pecan sedap gak... teringat pada sorang customer nih yang tak reti nak pronouns pecan butterscoth... pastu dia cakap.."errr... lagi satu bagi yang ni.. pe pe pe... yang ni yang ni... " waakakakkaka... sekali pekerja tuh tak tgk pung.. dia terus cakap pecan butterscoth ker...???

pastu customer ulang balik pe dia cakap.. ha ha yang tu laa.. wakkakakakaka... lawok pulak aku rasa...

apa pun new york cheese tetap menjadi pojaan hati ku... addict woo.. ingat senang ke nak ilang masa mula2 aku nak stop... gelisah woo... kalau seminggu tak dapat makan.. pernah satu ari tuh baru dalam 2 minggu arr tahan tak makan kan diet...
tuh aku dah taktahan sangat drive pi balik pi balik depan secret recipe.. dok fikir nak tuwun ke tak nak tuwun ke tak... huhuhuhuhu... parking depan secret recipe... fikir dekat sejam.. last2 kuar parking nak balik..

tapi takleh tahan.. pusing balik.. parking masuk beli newyork ngan brownies... makan dalam keta gak... nikmat nya... hanya Allah yang tahu.. wakakakakakkakaka... rosak diet aku... tapi sekarang dah dekat 3bulan idak makan nih...
Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Reply

#10
weyh sedap ke new york cheese hang tu? smlm ai baru je
mengkedarah 6 ketol big apple pelbagai perisa.. hohoho...
nnt nk rase ar new york tak new york nye kek hang like tu..
koh koh koh...
- Sabar Itu Indah -
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Makan tengahari di Secret Recipe Mr.Pingu 0 1,100 11-24-2012, 09:41 PM
Last Post: Mr.Pingu
  pelbagai Resepi makanan di Secret Recipe Mr.Pingu 0 3,044 09-24-2012, 04:44 PM
Last Post: Mr.Pingu
  Nikmatnyer Colat Indulgence secret recipe Mr.Pingu 0 3,178 01-01-2011, 05:18 PM
Last Post: Mr.Pingu

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.