Please Log-in or Register to get full access to the forums.

Lost Password?

>>> REGISTER | LOG-IN | PROFILE | LOG-OUT | INBOX <<<

| HOME | | KOMUNITI BLOGGER| | GEMPAKZ SANTAI | | ISU SERIUS | | HIBURAN | | HOBI | | PENDIDIKAN | | AKADEMIK | | PELBAGAI | | ADMIN | *BLOG*

>>>PERHATIAN SEMUA! BACA INI DULU: ADMIN DECLARATION <<<

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kraft dari FELT...
05-06-2011, 08:50 AM (This post was last modified: 05-06-2011 08:55 AM by akuccputsedut.)
Post: #1
Kraft dari FELT...
Hai kawan-kawan semua...

sini nak share kraftangan yang dibuat dari kain FELT... enjoy yer.. sapa nak order boleh ler PM or email....

nak interframe kan gambor bantal yang aku wat untuk atiqah mongek togel... wakakkakakakkaa..... tgk ler kat bawah nih...
[Image: 5587171713_5eb507294a.jpg]





layari
http://cputcraft.blogspot.com untuk kesah2 yang lain.. hihihihi

Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Quote
JOM JOIN KOMUNITI GEMPAKZ. Klik: >>> REGISTER <<<
05-09-2011, 09:40 PM
Post: #2
RE: Kraft dari FELT...
uik.. ade gambo gary la.. kuikuikui...

Heart ~nad~
Quote
05-10-2011, 01:19 AM
Post: #3
RE: Kraft dari FELT...
(05-09-2011 09:40 PM)nad_dd257 Wrote:  uik.. ade gambo gary la.. kuikuikui...

Aku sukerrrr!! gary gary.. haha sesuai dengan iqa mongek tongek Tongue

Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~ Shy
Quote
01-20-2012, 02:08 PM
Post: #4
RE: Kraft dari FELT...
ada bantal baru.. sile ler jenguk2 ke blog aku.. hihihi

Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Quote
02-24-2012, 01:42 AM
Post: #5
RE: Kraft dari FELT...
aku nak ko jahit gambi Pingu dgnn buah tomato leh tak? wawawaa

Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~ Shy
Quote
04-14-2012, 03:59 PM
Post: #6
RE: Kraft dari FELT...
hai sis..

kalo sy nk order bantal mcm...harge brape?
Quote
04-14-2012, 06:34 PM
Post: #7
RE: Kraft dari FELT...
(04-14-2012 03:59 PM)hasmiza haris Wrote:  hai sis..

kalo sy nk order bantal mcm...harge brape?

aku rasa senang ko kontek dia dari facebook je dia guna nama WanSeri Jannah Big Grin

Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~ Shy
Quote
02-05-2013, 03:06 PM (This post was last modified: 02-05-2013 03:16 PM by akuccputsedut.)
Post: #8
RE: Kraft dari FELT...
Hahahhaa.. kelakar laa... wei pingu sapa bagi kebenaran kat hang jaja nama FB aku nih ha..??? aku baru nak aktif berforum balik nih... hihihihi...

sorry laa pada adik yang nak order bantal tu....

Ni Bantal terbaru dari Cput Craft...
[Image: 8447319080_52b492da6f.jpg]

kalau ada sesapa yang nak order bleh laa email terus ke cputcraft@gmail.com

Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Quote
02-05-2013, 04:48 PM
Post: #9
RE: Kraft dari FELT...
bantal si Nad hang dh siapkan ke lum? awat nad dh xaktif facebook? mati je FB dia tu xde update

Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~ Shy
Quote
02-05-2013, 05:03 PM
Post: #10
RE: Kraft dari FELT...
(02-05-2013 04:48 PM)Mr.Pingu Wrote:  bantal si Nad hang dh siapkan ke lum? awat nad dh xaktif facebook? mati je FB dia tu xde update

belum lagi masuk 2013 dah 3 tahun dah... hahahaha... rasa kena bagi free laa kat NAD nih... hahahahhaa... mata naruto belum jahit lagi... nanti aku update gambor kat sini... mesti tergelak kan.. bertahun woooo aku jahit bantal...

macam nih ler kalau tak berbayor... kalau bayor aku laju2 jahitkan...

Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Quote
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies Views: Last Post
  Kraft dari Manik... akuccputsedut 22 7,444 04-18-2014 02:52 PM
Last Post: llama

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Website Submission Optimization Search Engine Submission - AddMe

Free PageRank Checker My Ping in TotalPing.com Malaysian Free Auto Backlink Exchange Ping your blog, website, or RSS feed for Free Blogged.my Text Backlink Exchanges free web site traffic and promotion

Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Website Hit Counter
Hit from: 29-3-12  
KoMuNiTi gempakZ on Facebook