+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kraft dari FELT...

#1
Hai kawan-kawan semua...

sini nak share kraftangan yang dibuat dari kain FELT... enjoy yer.. sapa nak order boleh ler PM or email....

nak interframe kan gambor bantal yang aku wat untuk atiqah mongek togel... wakakkakakakkaa..... tgk ler kat bawah nih...
[Image: 5587171713_5eb507294a.jpg]





layari
http://cputcraft.blogspot.com untuk kesah2 yang lain.. hihihihi
Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Reply

#2
uik.. ade gambo gary la.. kuikuikui...
Heart ~nad~
Reply

#3
(05-09-2011, 09:40 PM)nad_dd257 Wrote: uik.. ade gambo gary la.. kuikuikui...

Aku sukerrrr!! gary gary.. haha sesuai dengan iqa mongek tongek Tongue
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply

#4
ada bantal baru.. sile ler jenguk2 ke blog aku.. hihihi
Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Reply

#5
aku nak ko jahit gambi Pingu dgnn buah tomato leh tak? wawawaa
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply

#6
hai sis..

kalo sy nk order bantal mcm...harge brape?
Reply

#7
(04-14-2012, 03:59 PM)hasmiza haris Wrote: hai sis..

kalo sy nk order bantal mcm...harge brape?

aku rasa senang ko kontek dia dari facebook je dia guna nama WanSeri Jannah Big Grin

Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply

#8
Hahahhaa.. kelakar laa... wei pingu sapa bagi kebenaran kat hang jaja nama FB aku nih ha..??? aku baru nak aktif berforum balik nih... hihihihi...

sorry laa pada adik yang nak order bantal tu....

Ni Bantal terbaru dari Cput Craft...
[Image: 8447319080_52b492da6f.jpg]

kalau ada sesapa yang nak order bleh laa email terus ke cputcraft@gmail.com
Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Reply

#9
bantal si Nad hang dh siapkan ke lum? awat nad dh xaktif facebook? mati je FB dia tu xde update
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply

#10
(02-05-2013, 04:48 PM)Mr.Pingu Wrote: bantal si Nad hang dh siapkan ke lum? awat nad dh xaktif facebook? mati je FB dia tu xde update

belum lagi masuk 2013 dah 3 tahun dah... hahahaha... rasa kena bagi free laa kat NAD nih... hahahahhaa... mata naruto belum jahit lagi... nanti aku update gambor kat sini... mesti tergelak kan.. bertahun woooo aku jahit bantal...

macam nih ler kalau tak berbayor... kalau bayor aku laju2 jahitkan...
Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Kraft dari Manik... akuccputsedut 22 9,539 04-18-2014, 02:52 PM
Last Post: llama

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.