Please Log-in or Register to get full access to the forums.

Lost Password?

>>> REGISTER | LOG-IN | PROFILE | LOG-OUT | INBOX <<<

| HOME | | KOMUNITI BLOGGER| | GEMPAKZ SANTAI | | ISU SERIUS | | HIBURAN | | HOBI | | PENDIDIKAN | | AKADEMIK | | PELBAGAI | | ADMIN | *BLOG*

>>>PERHATIAN SEMUA! BACA INI DULU: ADMIN DECLARATION <<<

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
program susu sekolah
08-11-2010, 03:20 AM
Post: #1
program susu sekolah
[Image: language.jpg]
gambar hiasan

Teringat zaman semasa sekolah rendah. dulu selalu ada program susu sekolah. harga susu sekotak sangatlah murah sekitar 45 sen je sekotak. dulu disebabkan duit sekolah dapat pun sekitar 50 sen je so jarang la nak beli. but memang best kalau dapat beli.. hehe.. selalu mampu beli sekotak je tu pun xle setiap kali tawaran. kalaulah program macam ni ada lagi maunya aku tempah kat adeq aku byk2.. hehe sebab aku memang hantu susu kotak pun.. kehkehkeh.. ye la rasanya pun enak dan baik untuk kesihatan. apa salahnya diamalkan. Heart

korang lak ada ke cerita pasal program susu sekolah nie? share2 kalau ada yer~

Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~ Shy
Quote
JOM JOIN KOMUNITI GEMPAKZ. Klik: >>> REGISTER <<<
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Website Submission Optimization Search Engine Submission - AddMe

Free PageRank Checker My Ping in TotalPing.com Malaysian Free Auto Backlink Exchange Ping your blog, website, or RSS feed for Free Blogged.my Text Backlink Exchanges free web site traffic and promotion

Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Website Hit Counter
Hit from: 29-3-12  
KoMuNiTi gempakZ on Facebook