+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
program susu sekolah

#1
[Image: language.jpg]
gambar hiasan

Teringat zaman semasa sekolah rendah. dulu selalu ada program susu sekolah. harga susu sekotak sangatlah murah sekitar 45 sen je sekotak. dulu disebabkan duit sekolah dapat pun sekitar 50 sen je so jarang la nak beli. but memang best kalau dapat beli.. hehe.. selalu mampu beli sekotak je tu pun xle setiap kali tawaran. kalaulah program macam ni ada lagi maunya aku tempah kat adeq aku byk2.. hehe sebab aku memang hantu susu kotak pun.. kehkehkeh.. ye la rasanya pun enak dan baik untuk kesihatan. apa salahnya diamalkan. Heart

korang lak ada ke cerita pasal program susu sekolah nie? share2 kalau ada yer~
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.