ANDA INGIN MENGIKLANKAN SESUATU? BOLEH emailkan kepada ADMIN DI komunitigempakzhq@gmail.com

ATTENTION: "NEW POST REPLY" display "Error". >KLIK<<

+++ Do LIKE @ SHARE ARTICLE +++

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook Timeline akan menggantikan aplikasi sedia ada
#1
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Erm.. Korang yang guna facebook perasan tak yang interface facebook ni ada design baru yang di panggil "facebook Timeline" Basically aplikasi facebook yang baru ini membenarkan kita dan juga rakan-rakan anda melihat segala status, gambar anda dan juga segala kandungan facebook anda dari mula ia beroperasi. Seem very interesting sebab mudah nak akses.

Namun begitu, perluke nak guna timeline ni? saya dah tengok kawan yang dah start menggunakannya. Interface nampakm lebih berserabut okay. I tak suka. I lebih suka yang sekarang ni nampak lebih kemas. Namun begitu, apa nak buat kalau Facebook nak wajibkan penggunanya menggunakan timeline ni. Yela mereka yang memiliki facebook maka mereka punya sukalah nak buat apa kan. Even nak tutup facebook pun. Korang nak marah? Tak guna.

Dikatakan aplikasi ini akan mula dikuat-kuasakan penggunaannya bermula 22 Disember ini. Wow dah tak lama tu. Ah malas la fikir. Facebook ko buatla apalah yang ko suka. Tadi ada baca di blog bualkomputer dia ada menceritakan hal ini dengan lebih jelas lagi. Suka ke tak suka, apalah kudrat kita sebagai "pengguna free" untuk bersuara kan. Kita hanya mampu mengeluh sahaja. That it.

Ok la sampai sini je komen saya tentang Fcebook timeline ni.
Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** PENGUMUMAN PENTING: "NEW POST REPLY" BERMASALAH >>KLIK<<
** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#2
uish... seb bek nad xde fb....
gelak_kecil
Heart ~nad~
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#3
(12-20-2011, 01:06 PM)nad_dd257 Wrote: uish... seb bek nad xde fb....
gelak_kecil

cet nad tipuu owang da tau FB nad apa.. siap ada gambar dia dgn nenek hahaa Tongue

Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** PENGUMUMAN PENTING: "NEW POST REPLY" BERMASALAH >>KLIK<<
** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#4
tu org len la pingu..
bkn nad tu...
nana
Heart ~nad~
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#5
(12-20-2011, 03:25 PM)nad_dd257 Wrote: tu org len la pingu..
bkn nad tu...
nana

eleh.. mesti ada nad nyer cam xtau hahaaa Tongue

Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** PENGUMUMAN PENTING: "NEW POST REPLY" BERMASALAH >>KLIK<<
** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Aplikasi Melajukan Internet Mr.Pingu 5 37,198 05-12-2020, 03:15 AM
Last Post: Mr.Pingu
  Virus Baru Facebook: Cara mengatasi Mr.Pingu 0 2,046 12-22-2011, 02:28 PM
Last Post: Mr.Pingu

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)