ANDA INGIN MENGIKLANKAN SESUATU? BOLEH emailkan kepada ADMIN DI komunitigempakzhq@gmail.com

ATTENTION: "NEW POST REPLY" display "Error". >KLIK<<

+++ Do LIKE @ SHARE ARTICLE +++

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PROMOSI MULAKAN PERNIAGAAN EMAS TANPA MODAL
#1
Lightbulb 

Promosi hebat memulakan perniagaan emas sendiri tanpa modal dengan berniaga atau promosikan jongkong emas pelaburan termurah bebas gst public gold
Promosi Dealer Recruitment Drive (DRD) april 2016 memberi peluang untuk menjadi pengedar emas public gold tanpa modal membina atau menyewa tapak perniagaan kerana telah disediakan 18 cawangan public gold seluruh Malaysia, Singapura dan akan dibuka cawangan baru public gold indonesia. Promosi “Keep Gold, Never Get Old” ini memberi peluang untuk berniaga jongkong emas dan perak serta emas dinar diiktiraf dunia LBMA yang bebas culai gst. Gold bar dan dinar emas public gold adalah SATU-SATUnya jongkong emas dan emas dinar LBMA yang dapat pengecualian cukai gst. Ini menyebabkan emas dan perak pelaburan Public Gold dijual dengan harga paling murah, paling laris dengan pasaran yang luas bukan sahaja dalam Malaysia tetapi juga Singapore, Indonesia dan Brunai.

Kenapa berniaga emas Public Gold ?
1. Perniagaan Paling Mudah.
Perniagaan jongkong emas dan perak public gold adalah perniagaan yang paling mudah. Perniagaan emas public gold adalah pelaburan sendiri serta berniaga emas dimana-mana sahaja, dengan pelbagai cara tanpa perlu menjual emas atau mempunyai emas di tangan. Peniaga atau dealer public gold hanya perlu mempromosikan emas public gold untuk mendapat pendapatan pasif sepanjang hayat.
2. Perniagaan Emas Tanpa Modal.
 
Dengan hanya membeli emas public gold 100g emas GAP terus menjadi peniaga emas public Gold tanpa modal membina atau menyewa premis perniagaan. Apabila mengeluarkan emas fizikal dalam akaun GAP, boleh terus menjual atau berniaga emas pelaburan tersebut. Cara memulakan perniagaan tanpa modal, adalah dengan promosikan keluarga beli 101g emas gap dengan mendaftar pembelian atas nama anda. Selepas itu, keluarkan gold bar 100g tersebut dan berikan kepada keluarga anda. Anda telah bergelar new dealer Public Gold dan boleh mula promosikan emas Public Gold.
3. Perniagaan Sepanjang Hayat Diwarisi.
Berniaga emas public gold adalah perniagaan untuk sepanjang hayat dan boleh diwarisi oleh anak-anak. Kekukuhan syarikat pelaburan emas public gold serta perniagaan emas yang sentiasa berkembang walau dalam apa jua ekonomi membuktikan perniagaan emas adalah perniagaan terbaik, kekal untuk sepanjang hayat.
4. Mendapat Pendapatan Pasif
Perniagaan public gold adalah peluang terbaik dan berkekalan untuk mendapat pendapatan pasif tanpa bekerja. Apabila ahli atau downline membeli emas public gold, maka pengedar emas akan dapat komisen atau wang pasif tanpa bekerja. Lagi ramai ahli atau downline, maka lebih banyak pendapatan pasif yang akan diperolehi.
5. Memperolehi Kebebasan.
Perniagaan emas public gold adalah perniagaan sendiri tanpa boss iaitu peniaga emas public gold mencapai kebebasan melakukan kerja, peraturan sendiri atau melakukan perniagaan sendiri tanpa kawalan. Kebebasan dalam perniagaan emas public gold adalah kebebasan kewangan dan kebebasan mengawal hala tuju kerja yang dilakukan tanpa boss- anda adalah boss anda sendiri.
6. Menjana Keuntungan
Perniagaan emas public gold dengan menjadi dealer atau pengedar emas public gold adalah peluang menjana keuntungan tanpa menganggu pekerjaan harian. Umumnya semua mengetahui bahawa 9/10 rezeki datangnya dari perniagaan, maka keputusan menjadi pengedar emas public gold adalah keputusan tepat menjana keuntungan dalam perniagaan tanpa modal. Pengedar emas public gold adalah pelabur emas dan peniaga jongkong emas yang dapat menjana keuntungan melalui pelaburan dan perniagaan.
7. Melakukan Perubahan
Mungkin kita inginkan kebebasan dan perubahan dari kerja makan gaji atau kehidupan 3 pintu, rumah-pejabat-rumah. Perniagaan emas public gold adalah langkah permulaan terbaik melakukan perubahan dengan mulakan perniagaan separuh masa terlebih dahulu untuk mempelajari sambil mendapat ilmu tentang perniagaan emas.
8. Membantu Orang Ramai
Perniagaan emas public gold bukan sahaja membantu diri sendiri dan keluarga namun membantu orang ramai atau rakan-rakan melalui pelaburan emas fizikal untuk menjana keuntungan, perlindungan, berjimat cermat serta penyelamat kejatuhan nilai wang. Perniagaan emas public gold adalah platform membantu lebih ramai orang, mengajar ilmu pelaburan emas bukan sahaja platform untuk mendapat keuntungan semata-mata. Berniaga perniagaan yang sah, halal dan mengikut syariah adalah perkara yang mulia.
9. Mencapai Hasrat Keperluan Diri
Setiap manusia mempunyai hasrat, keperluan atau penghargaan diri. Perniagaan emas public gold adalah langkah permulaan terbaik untuk memenuhi keperluan dan hasrat diri. Contohnya, jika keperluan diri yang meminati kebebasan, minat melancong, minat kereta, bosan dengan pekerjaan atau hidup berulang alik melalui 3 pintu, mulakan langkah pertama dengan membeli emas terus jadi dealer public gold untuk memulakan perniagaan emas public gold. Jangan risau jika langkah seterusnya belum jelas, kerana perniagaan adalah satu proses pembelajaran melalui pengalaman yang dilalui dan pengalaman tidak akan bermula tanpa mengambil langkah pertama.

Mulakan langkah pertama dengan membeli emas 100g program GAP terus jadi new dealer atau membeli 250g emas gap terus menjadi Priority Dealer Public Gold untuk membuka perniagaan emas public gold melalui bimbingan, mentor dan panduan dari saya, Whatsapp 019-9185593 Mohd Zaidi Junus, Master Dealer Public Gold yang telah berpengalaman lebih 6 tahun dalam pelaburan serta perniagaan emas Public Gold. Ilmu serta pengalaman sangat penting dalam bisnes. Orang berilmu adalah orang yang hebat. Orang yang beramal dengan ilmu adalah orang yang luar biasa hebat.

CARA MEMULAKAN PERNIAGAAN EMAS PUBLIC GOLD :
Promosi Dealer Recruitment Drive (DRD) Keep Gold, Never Get Old bulan April 2016 adalah peluang menjadi dealer atau peniaga emas fizikal Public Gold yang terdiri daripada jongkong emas, syiling dinar atau jongkong perak diiktiraf dunia LBMA iaitu satu-satunya emas pelaburan fizikal bebas cukai gst di Malaysia.
 

Peluang bisnes bersama Public Gold adalah peluang memulakan perniagaan emas sendiri tanpa modal membina atau membuka kedai emas atau yuran hangus. Promosi DRD april 2016 ini terbuka kepada semua untuk menjadi new dealer atau priority dealer ataupun telah menjadi new dealer untuk upgrade kepada priority dealer public gold bermula 1 April 2016 hingga 30 April 2016 yang terhad untuk 100 transaksi pertama sahaja dengan syarat seperti di bawah :

A) Be a Dealer with purchase of 100gm GAP in single invoice. Extra: FREE 2D1N ALL PAID stay in Penang & visit Public Gold’s Global Business Centre for 1pax * Syarat kelayakan biasa menjadi Normal Dealer adalah dengan membeli emas RM30,000 dalam satu resit.
Menjadi New Dealer Public Gold dengan hanya membeli emas sebanyak 100g emas GAP (Gold Accumulation Program) tanpa yuran atau caj tambahan untuk memulakan perniagaan emas dan dapat PERCUMA 1 penyertaan program SIP (Sales Incentive Program) iaitu penginapan 2 hari 1 di Penang untuk mengenali Public Gold. Klik KENALI PUBLIC GOLD MELALUI PROGRAM SIP (SALES INCENTIVE PROGRAM) untuk maklumat serta pengalaman menghadiri program SIP Public Gold.

B) Be a Priority Dealer with purchase of 250gm GAP in single invoice. Extra: FREE 2D1N ALL PAID stay in Penang & visit Public Gold’s Global Business Centre for 2pax. Syarat biasa menjadi Priority Dealer adalah dengan membeli emas RM200,000 dalam satu resit.
Menjadi Priority Dealer Public Gold dengan hanya membeli emas sebanyak 250g emas GAP (Gold Accumulation Program) tanpa yuran atau caj tambahan untuk memulakan perniagaan emas dan dapat PERCUMA 2 penyertaan program SIP (Sales Incentive Program) iaitu penginapan dan lawatan 2 hari 1 malam di Penang.
FREE 2D1N package is redeemable ONCE only for SIP Orientation April-June 2016, not transferable or exchangeable for cash in part or in full. Please refer to service branch on the schedule of the SIP Orientation.

2 CARA MENJADI NEW DEALER ATAU PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD :
1.  CARA BELI EMAS 100 GRAM GAP TERUS JADI NEW DEALER PUBLIC GOLD DENGAN PEMBAYARAN WANG DI BANK DAN WHATSAPP KE 017-4866916
Masukkan wang ke akaun public gold dan hantar slip bayaran serta maklumat ke whatsapp Hq public gold iaitu 017-4866916, tanpa perlu daftar hanya ikuti 3 langkah mudah di bawah :
i) Rujuk harga emas 1 gram GAP pada harian di www.publicgold.com.my

Contohnya, harga emas I gram 24k program gap pada 3 April 2016 ialah RM171, maka pembelian sebanyak minima 100g dalam satu resit atau hari yang sama iaitu RM171 x 100 iaitu berjumlah RM17,100.

2. Masukkan wang sebanyak RM17,100 ke akaun Public Gold melalui Bank-in, maybank2u, perbankan internet, deposit di kaunter bank, mesin deposit tunai atau pemindahan ATM. Jika perlu buat banyak resit pun boleh, tapi pastikan pada masa yang sama.
Masukkan wang Ke Akaun Public Gold berikut :
Nama Akaun : PUBLIC GOLD MARKETING SDN BHD
Maybank : ke akaun bernombor 5571-3923-8048 atau
Public Bank : ke akaun bernombor 3167-52-0833
Snap/ambil gambar resit bayaran bank in/transfer serta catat maklumat tarikh & masa pembayaran bank in.

3 : Hantar gambar/snap resit bayaran DAN maklumat diri serta introducer seperti  dibawah, ke SMS/Whatsapp ke 017-4866 916.
Maklumat butiran perlu di hantar tuliskan :
PG NEW BELI GAP RM17,100 ( Tarikh & Masa pada resit bank in) seperti di bawah :

PG NEW BELI GAP RM17,100
(3/4/2016 & 01:23:45)
Nama Penuh : Anda
Nombor Kad Pengenalan : Anda
No. Telefon : Anda
Emel : Anda
Item pembelian : BELI GAP RM17,100 iaitu 100 gram
No Akaun Maybank/public bank : Anda
Nama Introducer : MOHD ZAIDI BIN JUNUS
Kod PG Introducer : PG001425
Catatan : Promosi DRD April menjadi new dealer
Disertakan resit bayaran pembelian emas GAP.
 
Contoh penghantaran whatsapp ke 017-4866 916 untuk pembelian emas 250 gram GAP dengan cara cash deposit seperti di bawah :

TAHNIAH, Anda telah menjadi normal dealer atau peniaga emas public gold yang sah tanpa perlu kunjungi cawangan public gold dan dapat Percuma 1 penyertaan 2 hari 1 malam ke Penang program SIP. Sila tanya cawangan public gold terdekat tarikh program SIP dan buat pendaftaran.
Langkah seterusnya :
Tunggu balasan sms/whatsapp dan emel dari pihak public gold dalam tempoh 24 jam. Public Gold akan menghantar sales order pembelian emas gap yang disertakan kod pg ahli dan password anda. Setelah mendapat balasan sms atau emel, sila hantar salinan atau whatsapp gambar buku akaun maybank/public bank di cawangan pg terdekat  seberapa segera untuk syarikat Public Gold memasukkan wang komisen dealer setiap kali dealer atau customer membeli atau menjual emas.

2. BELI EMAS 100 GRAM GAP DENGAN MENGUNJUNGI CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT.
Kunjungi cawangan public gold terdekat dengan membawa wang tunai minima RM17,100 atau resit bank in pembelian emas jika sudah masukkan wang ke akaun public gold dan kad pengenalan. Klik ALAMAT 18 CAWANGAN PUBLIC GOLD SETIAP NEGERI DALAM MALAYSIA DAN SINGAPURA  untuk melihat alamat 18 cawangan public gold terdekat untuk anda kunjungi.
Maklumi staff public gold bertugas bahawa :
“mahu membeli emas GAP 100 gram untuk jadi dealer public gold promosi DRD bulan April dimana NAMA INTRODUCER : MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan KOD PG INTRODUCER : PG001425”

TAHNIAH kerana telah menjadi dealer atau peniaga emas public gold yang sah dengan mengunjungi cawangan public gold sambil bertanya maklumat dan melihat jongkong emas yang di sediakan. Minta brocer percuma public gold, seminar percuma, e-sales kit untuk dealer memulakan perniagaan emas public gold dan KURSUS JUTAWANEMAS LEADERSHIP TRAINING JLT untuk meningkatkan ilmu kemahiran perniagaan emas Public Gold.

Whatsapp 019-9185593 Mohd Zaidi Junus, Master Dealer Public Gold untuk mendapat bimbingan, wang saguhati, khidmat nasihat percuma, pertanyaan, maklumat lanjut serta panduan menjadi pengedar emas public gold yang berjaya. Klik CARA MEMBELI EMAS PROGRAM GOLD ACCUMULATION PROGRAM (GAP) untuk panduan serta maklumat lanjut mengenai program GAP (Gold Accumulation Program) atau program kumpul emas Public Gold dimana boleh mula membeli emas program GAP serendah RM100 terus menjadi ahli Public Gold untuk memulai pelaburan emas fizikal bagi persediaan dan keselamatan kejatuhan nilai wang ringgit.
BELAJAR MELABUR EMAS FIZIKAL GOLD BAR, EMAS DINAR, JONGKONG PERAK DAN BARANG KEMAS
KLIK PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD MALAYSIA
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  PROMOSI RM85 TINGGAL 3 HARI SAHAJA LAGI lailycoway 0 1,396 05-25-2019, 11:30 PM
Last Post: lailycoway
  PROMOSI AIDILFITRI lailycoway 0 32,731 05-22-2019, 06:15 AM
Last Post: lailycoway
  DUIT ONLINE SEKALI MODAL RENTAS SEDUNIA GLR2U appera 1 1,182 11-05-2017, 09:41 AM
Last Post: Mr.Pingu
  IKLAN PERNIAGAAN PERCUMA ONLINE DI PG MALL zaidiemas 0 1,228 06-29-2017, 04:36 AM
Last Post: zaidiemas
  XPAX RAYA PROMOSI??? LuKimiaOG 9 2,754 06-04-2017, 11:34 PM
Last Post: Najihah
  PROMOSI BINA PERNIAGAAN EMAS SENDIRI OGOS 2016 zaidiemas 0 1,104 08-15-2016, 06:25 PM
Last Post: zaidiemas
  Kat mana ada promosi barang elektrik? sufian 24 4,579 06-30-2016, 09:17 AM
Last Post: theskiboy
  JONGKONG EMAS FIZIKAL SAH TERMURAH BEBAS GST UNTUK DINIAGA zaidiemas 0 5,586 05-10-2016, 05:03 PM
Last Post: zaidiemas
  GAMBAR PRODUK EMAS DAN PERAK PELABURAN TERMURAH BEBAS GST zaidiemas 0 3,493 04-21-2016, 03:22 PM
Last Post: zaidiemas
  BOD PROMOSI [WAJIB BACA SEBELUM POST!!] Mr.Pingu 0 62,352 08-13-2010, 12:14 AM
Last Post: Mr.Pingu

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)