ANDA INGIN MENGIKLANKAN SESUATU? BOLEH emailkan kepada ADMIN DI komunitigempakzhq@gmail.com

ATTENTION: "NEW POST REPLY" display "Error". >KLIK<<

+++ Do LIKE @ SHARE ARTICLE +++

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PROMOSI BINA PERNIAGAAN EMAS SENDIRI OGOS 2016
#1

Tawaran hebat menjadi agen Public Gold mula berniaga emas pelaburan termurah bebas gst melalui promosi merdeka sehati sejiwa ogos 2016
Promosi Public Gold bulan ogos 2016 sempena bulan kemerdekaan Malaysia, sehati sejiwa membuka peluang dan tawaran hebat untuk menjadi agen Public Gold iaitu membina perniagaan emas fizikal sendiri tanpa kedai. Pelaburan dan perniagaan emas adalah perniagaan untuk sepanjang hayat tanpa risiko kerugian kerana emas tidak di pengaruhi oleh perubahan masa atau ekonomi. Jika perniagaan mancis, dengan kemunculan produk baru seperti lighter atau pemetik api, perniagaan mancis akan kurang laris, namun berniaga emas akan sentiasa laku sepanjang zaman dimana sahaja berada. Rebut peluang keemasan menjadi agen atau dealer emas dan perak pelaburan public gold bulan Ogos 2016 untuk menjana pendapatan aktif dan pasif untuk sepanjang hayat dengan berniaga jongkong emas dan perak pelaburan termurah bebas gst di Malaysia. Promosi Dealer Recruitment Drive (DRD) Merdeka 2016 Sehati Sejiwa adalah tawaran terbaik mula menjadi agen public gold atau peniaga emas perak pelaburan Public Gold melalui pembelian emas GAP (Gold Accumulation Program). Emas dan perak pelaburan public gold adalah SATU-SATUnya jongkong emas, jongkong perak atau emas dinar diiktiraf dunia, LBMA yang dapat pengecualian cukai gst menyebabkan emas dan perak pelaburan Public Gold paling murah, paling laris dengan pasaran yang luas bukan sahaja dalam Malaysia tetapi juga Singapore, Indonesia dan Brunei. Keterangan promosi Merdeka 2016 DRD (Dealer Recruitment Drive) Public Gold adalah seperti di bawah.

PROMOSI 2016 MERDEKA SEHATI SEJIWA PUBLIC GOLD
Tawaran menjadi agen Public Gold adalah peluang terbaik membina perniagaan emas sendiri dengan berniaga emas pelaburan public gold termurah dan terlaris di Malaysia tanpa modal membina atau membuka kedai emas atau yuran hangus. Promosi DRD Merdeka 2016 terbuka luas untuk semua golongan berumur 18 tahun ke atas seluruh dunia untuk menjadi agen public gold atau dealer emas  sama ada menjadi normal dealer public gold atau menjadi priority dealer ataupun telah menjadi normal dealer untuk upgrade kepada priority dealer public gold bermula 1 Ogos 2016 hingga 31 Ogos 2016 yang terhad untuk 100 transaksi pertama sahaja seperti syarat di bawah :
A) Menjadi Normal Dealer Public Gold dengan membeli emas GAP (Gold Accumulation Program) minima 100g emas tanpa yuran atau caj tambahan dan dapat PERCUMA 0.5 gm gold bar LBMA dan PG Mall Merchant-ship.
Syarat kelayakan biasa menjadi Normal Dealer ialah dengan membeli emas RM30,000 dalam satu resit.
B) Menjadi Priority Dealer Public Gold dengan hanya membeli emas GAP (Gold Accumulation Program) minima 250g tanpa yuran atau caj tambahan dan dapat PERCUMA 1 gm gold bar dan PG Mall Merchant-ship.
Syarat biasa menjadi Priority Dealer adalah dengan membeli emas RM200,000 dalam satu resit.

DUA CARA MENJADI NORMAL DEALER ATAU PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD :

CARA 1 BELI EMAS 100 GRAM GAP UNTUK MENJADI NORMAL DEALER PUBLIC GOLD ATAU BELI 250 GRAM GAP UNTUK MENJADI PRIORITY DEALER DENGAN PEMBAYARAN WANG BELIAN EMAS GAP MELALUI BANK.
Ikuti TIGA langkah di bawah untuk membeli emas 100 gram emas GAP terus menjadi normal dealer Public Gold :
1.  Rujuk harga emas 1 gram GAP pada harian di www.publicgold.com.my


Contohnya, harga emas I gram 24k program gap pada 5 Ogos 2016 ialah RM191, maka pembelian sebanyak minima 100g dalam satu resit atau banyak resit mesti hari yang sama iaitu RM191 x 100 iaitu berjumlah RM19,100.
2. Masukkan wang sebanyak RM19,100 ke akaun Public Gold Marketing Sdn Bhd  melalui bank-in, transfer, maybank2u, perbankan internet, deposit di kaunter bank, mesin deposit tunai atau pemindahan ATM. Jika perlu buat banyak resit pun boleh, tapi pastikan pada masa yang sama.
Masukkan wang Ke Akaun Public Gold berikut :
Nama Akaun : PUBLIC GOLD MARKETING SDN BHD
Maybank : ke akaun bernombor 5571-3923-8048 atau
Public Bank : ke akaun bernombor 3167-52-0833
Snap atau ambil gambar resit bayaran bank in/transfer pembelian DAN maklumat butiran diri seperti di bawah, hantar ke whatsapp saya, 019-9185593 untuk saya proses, BERES SUDAH SIAP
ATAU anda boleh proses sendiri dengan lakukan langkah 3 di bawah.
3 : Hantar gambar ATAU snap resit bayaran DAN maklumat diri serta introducer seperti  dibawah, ke Whatsapp ke 017-4866 916.
Maklumat butiran perlu di hantar tuliskan :
 
PG NEW BELI GAP RM19,100
Tarikh pembelian : 5/8/2016
Masa pembelian : (tercatat pada resit bank in)
Nama Penuh : Anda
Nombor Kad Pengenalan : Anda
No. Telefon : Anda
Emel : Anda
Item pembelian : BELI GAP RM19,100 iaitu 100 gram
No Akaun Maybank/public bank : Anda
Nama Introducer : MOHD ZAIDI BIN JUNUS
Kod PG Introducer : PG001425
Catatan : Promosi Merdeks Ogos 2016 menjadi normal dealer
Disertakan resit bayaran pembelian emas GAP.
 
Contoh penghantaran whatsapp ke 017-4866 916 untuk pembelian emas 250 gram GAP dengan cara cash deposit seperti di bawah :
TAHNIAH, Anda telah menjadi normal dealer public gold dengan pembelian 100 gram GAP atau menjadi Priority Dealer dengan pembelian emas 250g GAP tanpa perlu kunjungi cawangan public gold dan dapatkan PERCUMA gold bar 0.5 atau 1 gram lbma bebas gst di CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT SELURUH MALAYSIA SINGAPORE ATAU INDONESIA.
Langkah seterusnya :
Tunggu balasan sms/whatsapp dan emel dari pihak public gold dalam tempoh selewatnya 24 jam. Public Gold akan menghantar sales order pembelian emas gap yang disertakan kod pg ahli dan password anda. Setelah mendapat balasan sms atau emel, sila hantar salinan atau whatsapp gambar buku akaun maybank/public bank di cawangan pg terdekat seberapa segera untuk syarikat Public Gold memasukkan wang komisen dealer setiap kali dealer atau customer membeli atau menjual emas. Whatsapp Master Dealer Public Gold, Mohd Zaidi Junus di talian 019-9185593 untuk panduan, saguhati dan bimbingan selanjutnya dalam pelaburan emas fizikal Pubic Gold.

CARA 2 BELI EMAS 100 GRAM GAP ATAU 250 GRAM GAP DENGAN MENGUNJUNGI CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT.
Walk in atau kunjungi cawangan public gold berdekatan dengan membawa wang tunai dan kad pengenalan sebanyak RM19,100 atau resit bank in pembelian emas jika sudah masukkan wang ke akaun public gold.
Klik ALAMAT 18 CAWANGAN PUBLIC GOLD SETIAP NEGERI DALAM MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA  untuk melihat alamat 19 cawangan public gold terdekat untuk anda kunjungi.
Maklumi staff public gold bertugas untuk :
“Mahu membeli emas GAP 100 gram untuk jadi normal dealer public gold promosi DRD bulan julai dimana NAMA INTRODUCER : MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan KOD PG INTRODUCER : PG001425”
TAHNIAH kerana telah menjadi normal dealer atau peniaga emas public gold yang sah dengan mengunjungi cawangan public gold sambil boleh bertanya maklumat, melihat jongkong emas, emas dinar, boleh terus minta brocer percuma public gold, beli resit berniaga emas, e-sales kit untuk dealer memulakan perniagaan emas public gold dan dapatkan malumat atau tarikh seminar percuma atau  KURSUS JUTAWANEMAS LEADERSHIP TRAINING JLT untuk meningkatkan ilmu kemahiran perniagaan emas Public Gold.


Percuma ilmu, pertanyaan, panduan, bimbingan serta wang saguhati dalam pelaburan atau perniagaan emas fizikal public gold, hubungi Whatsapp 019-9185593 Mohd Zaidi Junus, Master Dealer Public Gold berpengalaman semenjak 2010 untuk menjadi pelabur atau peniaga emas yang berjaya. Banyak kelebihan membeli emas program GAP kerana mempunyai pelbagai fungsi dan kegunaan lain selain mengumpul emas fizikal. Klik KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD untuk maklumat pelbagai kelebihan program kumpul emas atau program GAP Public Gold.
Public Gold telah mengeluarkan gold bar 1g 24k lbma bebas gst terbaru sempena kemerdekaan Malaysia 60 tahun. Harga gold bar 1g merdeka jika belian biasa, bayar terus dapat emas di semua cawangan public gold atau arrahnu pos adalah RM215, tapi jika belian emas GAP harga gold bar 1g merdeka hanya RM190. Jadi lebih murah, mudah dan selamat membeli emas gap untuk mengumpul emas pelaburan.
Kini adalah masa terbaik membeli emas atau menjadi peniaga emas kerana harga emas yang mulai meningkat untuk menjana keuntungan, tambahan lagi simpan emas fizikal adalah tindakan bijak untuk mengelak kebocoran wang dan sebagai pelindung harta serta kejatuhan nilai wang pada masa ekonomi tidak menentu seperti isu Brexit. Simpanan emas sebenarnya boleh dimulai dengan hanya membeli emas minima RM100 atau membeli emas GAP 1g terus menjadi ahli Public Gold untuk mula belajar pelaburan emas fizikal sebagai perlindungan harta, bekalan dana kecemasan, mengumpul emas fizikal serta persediaan dan langkah keselamatan kejatuhan nilai wang ringgit. Klik CARA MEMBELI EMAS PROGRAM GOLD ACCUMULATION PROGRAM (GAP) untuk panduan serta maklumat lanjut mengenai program GAP (Gold Accumulation Program) atau program kumpul emas fizikal pertama di Malaysia dan Asia.

Penyimpan emas pelaburan juga boleh mula melabur emas dengan mula membeli gold bar 0.5g diiktiraf dunia lbma tanpa cukai gst terus dapat emas yang dibeli (non gap) di mana-mana 19 cawangan Public Gold atau DAFTAR PERCUMA SECARA ONLINE MENJADI AHLI PUBLIC GOLD sebagai langkah permulaan menyimpan emas fizikal dengan mendaftar ahli dan mulai membeli emas seperti membeli gold bar 0.5g lbma bebas cukai gst terus dapat emas.
Mari sama-sama sehati sejiwa dalam Promosi Merdeka untuk sama-sama membina perniagaan emas dan perak Public Gold atau mula menyimpan emas sebagai pelaburan atau perniagaan bekalan masa depan untuk menjana pendapatan, mengelak kebocoran wang, mengumpul dana kecemasan, melindungi harta dari inflasi, penyelamat kejatuhan nilai wang dan kemelesetan ekonomi dengan kenaikkan cukai dan harga barang.
“ MERDEKA, MERDEKA, MERDEKA”
BELAJAR MELABUR EMAS FIZIKAL GOLD BAR, EMAS DINAR, JONGKONG PERAK DAN BARANG KEMAS
KLIK PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD MALAYSIA
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  PROMOSI RM85 TINGGAL 3 HARI SAHAJA LAGI lailycoway 0 1,398 05-25-2019, 11:30 PM
Last Post: lailycoway
  PROMOSI AIDILFITRI lailycoway 0 32,749 05-22-2019, 06:15 AM
Last Post: lailycoway
  IKLAN PERNIAGAAN PERCUMA ONLINE DI PG MALL zaidiemas 0 1,230 06-29-2017, 04:36 AM
Last Post: zaidiemas
  XPAX RAYA PROMOSI??? LuKimiaOG 9 2,770 06-04-2017, 11:34 PM
Last Post: Najihah
  Kat mana ada promosi barang elektrik? sufian 24 4,594 06-30-2016, 09:17 AM
Last Post: theskiboy
  JONGKONG EMAS FIZIKAL SAH TERMURAH BEBAS GST UNTUK DINIAGA zaidiemas 0 5,588 05-10-2016, 05:03 PM
Last Post: zaidiemas
  GAMBAR PRODUK EMAS DAN PERAK PELABURAN TERMURAH BEBAS GST zaidiemas 0 3,496 04-21-2016, 03:22 PM
Last Post: zaidiemas
Lightbulb PROMOSI MULAKAN PERNIAGAAN EMAS TANPA MODAL zaidiemas 0 362 04-05-2016, 09:45 PM
Last Post: zaidiemas
  Pernah Makan Taufufah Cendol, Taufufah Jagung dan banyak lagi? Jom Buat sendiri salmabiz 4 4,284 06-09-2011, 11:39 PM
Last Post: Mr.Pingu
  BOD PROMOSI [WAJIB BACA SEBELUM POST!!] Mr.Pingu 0 62,353 08-13-2010, 12:14 AM
Last Post: Mr.Pingu

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)