ANDA INGIN MENGIKLANKAN SESUATU? BOLEH emailkan kepada ADMIN DI komunitigempakzhq@gmail.com

ATTENTION: "NEW POST REPLY" display "Error". >KLIK<<

+++ Do LIKE @ SHARE ARTICLE +++

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
XPAX RAYA PROMOSI???
#1
Tadi aku tengok kat xpax... dapat lagi byk dari top up saja.. Blh pilih nk apa... Ish... best giller.... Siapa kat sini guna xpax?
Xpax Raya Promosi
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#2
(05-30-2017, 10:24 AM)LuKimiaOG Wrote: Tadi aku tengok kat xpax... dapat lagi byk dari top up saja.. Blh pilih nk apa... Ish... best giller.... Siapa kat sini guna xpax?
Xpax Raya Promosi

Kena top up berapa?? Link tu... pg kat laman xpax ke??  Ada bagi apa promosi ye?
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#3
(05-30-2017, 10:24 AM)LuKimiaOG Wrote: Tadi aku tengok kat xpax... dapat lagi byk dari top up saja.. Blh pilih nk apa... Ish... best giller.... Siapa kat sini guna xpax?
Xpax Raya Promosi

Aku guna celcom xpax tapi tak tahu pulak xpax raya promosi dah keluar. Awal bebenor. Baru awal ramdhan je ni.
Cepat betul xpax bertindak buat promosi. Telco lain tak buat promosi raya lagi rasanya.
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#4
(05-30-2017, 10:31 AM)Nitrogen921 Wrote:
(05-30-2017, 10:24 AM)LuKimiaOG Wrote: Tadi aku tengok kat xpax... dapat lagi byk dari top up saja.. Blh pilih nk apa... Ish... best giller.... Siapa kat sini guna xpax?
Xpax Raya Promosi

Kena top up berapa?? Link tu... pg kat laman xpax ke??  Ada bagi apa promosi ye?

Aku pun x faham apa kaitan dengan topup tu. Try kau g tengok kat website xpax. Dah terang2 tu xpax raya promosi kau ni.
Promosi hari raya laa weii sebab dah dekat raya dah ni. lagi 2 minggu lagi.
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#5
Promosi tu kena top up juga... Baru blh dpt.... Tapi kena pilih juga... kalau nk apa.... Tadi ada tengok kat laman web dia.
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#6
(05-30-2017, 10:31 AM)Nitrogen921 Wrote:
(05-30-2017, 10:24 AM)LuKimiaOG Wrote: Tadi aku tengok kat xpax... dapat lagi byk dari top up saja.. Blh pilih nk apa... Ish... best giller.... Siapa kat sini guna xpax?
Xpax Raya Promosi

Kena top up berapa?? Link tu... pg kat laman xpax ke??  Ada bagi apa promosi ye?

(06-01-2017, 08:32 AM)Acap Wrote:
(05-30-2017, 10:24 AM)LuKimiaOG Wrote: Tadi aku tengok kat xpax... dapat lagi byk dari top up saja.. Blh pilih nk apa... Ish... best giller.... Siapa kat sini guna xpax?
Xpax Raya Promosi

Aku guna celcom xpax tapi tak tahu pulak xpax raya promosi dah keluar. Awal bebenor. Baru awal ramdhan je ni.
Cepat betul xpax bertindak buat promosi. Telco lain tak buat promosi raya lagi rasanya.

Pg je... Top up dan pilih... Kawan i pilih yg calls... Dia nk cakap byk dengan gf dia... ish... bdk2 zaman skrg in..
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#7
(05-30-2017, 10:31 AM)Nitrogen921 Wrote:
(05-30-2017, 10:24 AM)LuKimiaOG Wrote: Tadi aku tengok kat xpax... dapat lagi byk dari top up saja.. Blh pilih nk apa... Ish... best giller.... Siapa kat sini guna xpax?
Xpax Raya Promosi

Kena top up berapa?? Link tu... pg kat laman xpax ke??  Ada bagi apa promosi ye?

Rasanya 30-50..... Tapi pg check bila mula... Erm... Baru je tadi aku tanya kat counter utk promosi in..
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#8
(06-01-2017, 08:32 AM)Acap Wrote:
(05-30-2017, 10:24 AM)LuKimiaOG Wrote: Tadi aku tengok kat xpax... dapat lagi byk dari top up saja.. Blh pilih nk apa... Ish... best giller.... Siapa kat sini guna xpax?
Xpax Raya Promosi

Aku guna celcom xpax tapi tak tahu pulak xpax raya promosi dah keluar. Awal bebenor. Baru awal ramdhan je ni.
Cepat betul xpax bertindak buat promosi. Telco lain tak buat promosi raya lagi rasanya.

Betul tu.. Mesti dah plan sebelum ramadan keluar. Biasa la tu.. Semua telco mesti buat mcm tu juga.
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#9
(06-03-2017, 01:34 PM)LuKimiaOG Wrote:
(05-30-2017, 10:31 AM)Nitrogen921 Wrote:
(05-30-2017, 10:24 AM)LuKimiaOG Wrote: Tadi aku tengok kat xpax... dapat lagi byk dari top up saja.. Blh pilih nk apa... Ish... best giller.... Siapa kat sini guna xpax?
Xpax Raya Promosi

Kena top up berapa?? Link tu... pg kat laman xpax ke??  Ada bagi apa promosi ye?

Rasanya 30-50..... Tapi pg check bila mula... Erm... Baru je tadi aku tanya kat counter utk promosi in..

Kena subscribe yg monthly internet plan RM30  atau RM50 baru laa dpt freebies free tu 1. Aku tengok kat website dia tadi. Boleh pilih nak yg mana satu includes unlimited calls, late night internet yg 10GB pastu cash voucher RM10 lazada. Dah kira murah dah plan dia sebab sekali dgn freebies bagai.
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#10
(06-03-2017, 01:44 PM)LuKimiaOG Wrote:
(06-01-2017, 08:32 AM)Acap Wrote:
(05-30-2017, 10:24 AM)LuKimiaOG Wrote: Tadi aku tengok kat xpax... dapat lagi byk dari top up saja.. Blh pilih nk apa... Ish... best giller.... Siapa kat sini guna xpax?
Xpax Raya Promosi

Aku guna celcom xpax tapi tak tahu pulak xpax raya promosi dah keluar. Awal bebenor. Baru awal ramdhan je ni.
Cepat betul xpax bertindak buat promosi. Telco lain tak buat promosi raya lagi rasanya.

Betul tu.. Mesti dah plan sebelum ramadan keluar. Biasa la tu.. Semua telco mesti buat mcm tu juga.

Haah. Semua telco buat promotion raya tapi xpax okay lagi kot sbb line kat kampung aku celcom xpax laju sikit kalau nak dibandingkan dgn line lain. Lagipun tahun ni xpax raya promotion ni bnyk bagi freebies.
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  PROMOSI RM85 TINGGAL 3 HARI SAHAJA LAGI lailycoway 0 1,393 05-25-2019, 11:30 PM
Last Post: lailycoway
  PROMOSI AIDILFITRI lailycoway 0 32,656 05-22-2019, 06:15 AM
Last Post: lailycoway
  PROMOSI BINA PERNIAGAAN EMAS SENDIRI OGOS 2016 zaidiemas 0 1,101 08-15-2016, 06:25 PM
Last Post: zaidiemas
  Kat mana ada promosi barang elektrik? sufian 24 4,539 06-30-2016, 09:17 AM
Last Post: theskiboy
Lightbulb PROMOSI MULAKAN PERNIAGAAN EMAS TANPA MODAL zaidiemas 0 354 04-05-2016, 09:45 PM
Last Post: zaidiemas
  BOD PROMOSI [WAJIB BACA SEBELUM POST!!] Mr.Pingu 0 62,349 08-13-2010, 12:14 AM
Last Post: Mr.Pingu

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)