| FORUM | | GEMPAKZ | | BLOGLIST | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++*

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celcom campaign offers!
#1
Star 
Hai semua buddy nk bagitau something 

baru saje tau ade promosi hebat daripada celcom 

ade zalora vouchers, legoland, fave discounts dan sebagainya 

saya nak tukar niii korang rasa bagaimana service celcom ni?
Reply

**KLIK: RDIJASIGNATURE, WEAR WITH PRIDE, KOLEKSI TUDUNG EXCLUSIVE **

#2
saya tengah guna blue cube ni, rasanye okey
tapi semua tempat linenye lain-lain
awak boleh survey dulu tempat tinggal sesuai celcom punye line ke tak
Reply
#3
promosi nih untuk xpax ke celcom?
macam mana nak check untuk lebih informasi?
Reply
#4
saya pon berminat kalo celcom bg diskaun. boleh jimat siket bulan raya nih
mohon lebih penjelasan
Reply
#5
(06-20-2017, 04:14 PM)puterilurvey Wrote: promosi nih untuk xpax ke celcom?
macam mana nak check untuk lebih informasi?
asalkan celcom user blh dapat promosi ni
tk kiralah xpax ke postpaid first gold plan
tapi celcom cuma bagi discount vouchers saja
blh check kat outlet blue cube
Reply
#6
alahhhh
raya ni tak free nak pergi survey celcom
promosi ni sampai bulan ni je kannn
habis raya habis promosi
Reply
#7
utk mknn mn2 restoran xde ke discount? aku kalau bulan puasa ni pkir makanan je. Big Grin
Reply
#8
(06-22-2017, 03:11 AM)Yvvone Wrote:
(06-20-2017, 04:14 PM)puterilurvey Wrote: promosi nih untuk xpax ke celcom?
macam mana nak check untuk lebih informasi?
asalkan celcom user blh dapat promosi ni
tk kiralah xpax ke postpaid first gold plan
tapi celcom cuma bagi discount vouchers saja
blh check kat outlet blue cube

check on9 xbole ke? mn smpat nk gi check..masa tak lama dah nk abis promosi ni kan
Reply
#9
oyake bluecube saje boleh semak?
i semak website celcom mcm ada lah zalora, grab, shopback
takkan zaman ni online xda kan kihkihkih
Reply
#10
i dah check on9 kat laman celcom
makan-makan kat kenny rogers pun ada loyalty rewards
dua orang rm32 jer
layanlah set ayam
Reply


KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter
Hit from: 29-3-2012

>> PROMOSI <<

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)