• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kelebihan iPhone 4 yang best

#1
[Image: iphone4thumb640xauto144.jpg]

iPhone 4 memang sudah menjadi kegilaan sebilangan penggemar telefon mudah alih dewasa ini. Yang menjadi persoalan, mengapakah iphone 4 menjadi kegemaran dan pilihan ramai? Pastinya kerana ia memiliki ciri-ciri menarik dan hebat yang tidak ada pada telefon mudah alih yang lain. Saya tidaklah memiliki iphone 4 kerana saya sudah menggunakan perkhidmatan iphone 3gs. mungkin kalau ada peluang nak upgrade ke iphone 4.. hehe.. tapi tgok juga mana tau iphone akan keluarkan versi 5 pula.. tunggu dan lihat sahaja.. heehee...

Ok disini dibincangkan tentang 2 Aplikasi yang menarik:

1) Facetime

Semenjak berkembangnya teknologi telefon, ia menjadi suatu idaman setiap pengguna untuk membuat panggilan video.Ciri tersebut dijelmakan dalam Iphone 4 ini. Dengan satu sentuhan, kita boleh berkongsi kisah suka duka dengan insan yang tersayang Pastinya senyuman akan terukir tatkala terpandang wajah yang dirindui secara langsung.

2) Multi-Tasking

Ciri terbaru ini membolehkan kita pengguna Iphone 4 menggunakan TIGA aplikasi secara serentak.Apa yang BAGUS mengenai ciri ini… kita boleh tukar mana-mana aplikasi yang digunakan ON THE SPOT tanpa sebarang masalah. Ia juga tidak membuatkan kapasiti bateri Iphone anda berkurangan…. HEBAT …bukan….. Kalau yang masih ragu-ragu nak pakai Iphone tu leh la try.. Anda tak rasa menyesal pun.. hehe

Sebenarnya, banyak lagi kelebihan iphone 4 ini seperti Boleh merakam Video yang mempunyai Quality HD, gambar yang agak baik (>5M pixel)dan sebagainya~
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~ Shy
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  iphone 5 !!! iphone yg terhebat setakat ni! pluggertorn 7 2,670 12-14-2012, 05:20 PM
Last Post: Mr.Pingu

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.