ANDA INGIN MENGIKLANKAN SESUATU? BOLEH emailkan kepada ADMIN DI komunitigempakzhq@gmail.com

ATTENTION: "NEW POST REPLY" display "Error". >KLIK<<

+++ Do LIKE @ SHARE ARTICLE +++

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANDA seorang BLOGGER?
#21
blog xperlu add org.. xde nak delete pun ..
Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** PENGUMUMAN PENTING: "NEW POST REPLY" BERMASALAH >>KLIK<<
** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#22
Ooo...kat sini boleh citer pasal blog juga ye....emmm..iyelah hamba pun teringin nak menumpang sekaki. Itulah...hamba rasa bukan blogger...hehe..tapi hamba ada blog...salah ke Mr Pingu?

Hamba baru je mencipta blog ni awal tahun ni...so ada la dlm 3 bulan dah. Blog hamba ni cuba hendak menyampaikan ilmu kpd pembaca yg masih baru dalam bidang-bidang yg hamba coretkan dlm blog tersebut. Nama blog http://www.ilmucyber.com. Blog ni dinamakan ilmucyber kerana ilmu-ilmu yg kita perolehi adalah secara melalui bacaan di internet seperti ini...so itulah cyber jadinya...okay x?

Salam mesra

Alzahri

Website : http://www.ilmuasasjurutera.com
Webblog : http://www.ilmucyber.com

p/s : sudi-sudikanlah berkunjung ke teratak hamba, sekiranya suka berikanlah "Like" tanda sokongan...Big Grin
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#23
brp. kalau dh ada blog tu automaticallly bro dh jadi blogger.. blogger ni adalah gelaran bagi mereka yang mengendalikan blog. Mcm bro ada blog so bro seorang blogger. so bolehlah kongsi cerita pasal blog juga
Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** PENGUMUMAN PENTING: "NEW POST REPLY" BERMASALAH >>KLIK<<
** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#24
blogger baru join...
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#25
(09-10-2013, 11:34 AM)tazkirah Wrote: blogger baru join...

salam kenalan dan selamat datang tazkirah ke Komuniti gempakz
Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** PENGUMUMAN PENTING: "NEW POST REPLY" BERMASALAH >>KLIK<<
** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#26
salam saya ni blogger baru dlm dunia ni blog
baru nk cuba2 je , trkjmpa lak blog gempakz ni, so join la
sila beri tnjk ajar ye
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#27
(10-03-2013, 02:17 AM)smatbis Wrote: salam saya ni blogger baru dlm dunia ni blog
baru nk cuba2 je , trkjmpa lak blog gempakz ni, so join la
sila beri tnjk ajar ye

xkisah baru ke lama, jika berusaha anda akan berjaya. Kena tahu selok belok dunia blogger untuk menjadi blogger berjaya.

Anda juga perlu ada target. Apa yang anda nak capai. Adakah suka-suka? nak sampaikan informasi? nak tarik pengunjung yang ramai? nak berjual beli? semua anda tentukan sendiri. Namun berblog kene ada kejujuran. Originality paling penting Shy
Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** PENGUMUMAN PENTING: "NEW POST REPLY" BERMASALAH >>KLIK<<
** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#28
salam. saya baru TERjoin skali lagi dan sy pon nk kongsi blog saya di sini.

1. Somebody7 (Cuma 3rd part party linking je)
http://somebody7.blogspot.com/

2. ToneExcel7 (Mengenai TuneTalk Tone Excel)
http://toneexcel7.blogspot.com/

tq.
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0
#29
(12-02-2013, 02:49 AM)taophique Wrote: salam. saya baru TERjoin skali lagi dan sy pon nk kongsi blog saya di sini.

1. Somebody7 (Cuma 3rd part party linking je)
http://somebody7.blogspot.com/

2. ToneExcel7 (Mengenai TuneTalk Tone Excel)
http://toneexcel7.blogspot.com/

tq.

dh tgok blog anda.. nice2 Wink

teruskan berkarya Wink
Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** PENGUMUMAN PENTING: "NEW POST REPLY" BERMASALAH >>KLIK<<
** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0


KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)