+++ LETs LIKE @ SHARE ARTICLE +++

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANDA seorang BLOGGER?
#1
[Image: bloggericon.jpg]

Anda seorang BLOGGER? Jika ya, ceritakan serba sedikit tentang diri anda di Board ini. Anda dialu-alukan untuk membuka satu thread untuk seorang blogger bagi menceritakan serba sedikit tentang diri anda, mengapa anda suka berblog, pengalaman anda sebagai seorang blogger dan sebagainya. Semoga ruangan ini menjadi satu tempat untuk para blogger saling mengenali antara satu sama lain. Jika ada sebarang persoalan, jangan segan-segan untuk bertanya. Sekian sahaja daripada meja Admin.

Blush
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply

**KLIK: RDIJA SIGNATURE, WEAR WITH PRIDE, KOLEKSI EXCLUSIVE **

***

#2
sy ni bukan la dah lame dok berblog ni.
baru aje. saje2 dok tulis....
sila la ke blog sy.. affad.blogspot.com..
he2....
Reply
#3
(03-19-2011, 02:31 AM)budak_wireless Wrote: sy ni bukan la dah lame dok berblog ni.
baru aje. saje2 dok tulis....
sila la ke blog sy.. affad.blogspot.com..
he2....

baru je masuk td.. baca2 .. menarik gak topik2 dlm tu.. xtahan byk pompuanh seksi.. hahah.. ko nih.. hahahaaa
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply
#4
hahahaha...yg tgk tak tahan ni kan lagi yang post...
Reply
#5
Hahahaa.. Siap ada topik binatang mengawan haha.. Aku curik sekeping gambar.. Yg unta tu.. Aku tgok comwl glerrrrrr
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply
#6
silakan....kita hanya berkongsi..hahaha
Reply
#7
hahahaa... lalala... lama gak tak aktif updates blog.. mod tak dtg.. lbh2 lagi gambar2 yg diupload kat imageshack semua bertukar jd katak.. hadoiii.. kene try image hosting yg lain ni
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply
#8
aku bukan blogger.. tapi aku ada blog... hahahhahaa...
Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Reply
#9
(03-20-2011, 08:07 PM)akuccputsedut Wrote: aku bukan blogger.. tapi aku ada blog... hahahhahaa...

apa ko merapek ni? kalau ko ada blog of course ko dh jd seorang blogger! hiuuuu huhuhu ConfusedConfused
Mari rakan-rakan mendaftar sebagai seorang ahli Komuniti gempakZ~   Shy
Reply
#10
(03-20-2011, 09:54 PM)Mr.Pingu Wrote:
(03-20-2011, 08:07 PM)akuccputsedut Wrote: aku bukan blogger.. tapi aku ada blog... hahahhahaa...

apa ko merapek ni? kalau ko ada blog of course ko dh jd seorang blogger! hiuuuu huhuhu ConfusedConfused

ler.. bukan ke blogger tuh orang yang suka posting2 mende kat blog dia cam kat blog hang tuh... aku jual barang jer....
Segalanya ada disini..
[Image: 4614398743_a53426e0fa.jpg]
Reply


KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0