Komuniti gempakZ
  • Portal
  • Search
  • Member List
  • Calendar
  • Help
Hello There, Guest! Login Register
Login
Username:
Password: Lost Password?
 
Komuniti gempakZ › GEMPAKZ CORNER › HIBURAN GEMPAKZ › SeLiBRiTi v
« Previous 1 ... 12 13 14 15 16 ... 24 Next »

Skandal: Mamat Sepah Fida Adda putus Cinta

NAK IKLANKAN SESUATU atau LAPOR masalah forum? Emailkan di komunitigempakzhq@gmail.com

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Modes
Skandal: Mamat Sepah Fida Adda putus Cinta
Mr.Pingu Offline
Administrator
*******
Posts: 6,500
Threads: 2,798
Joined: Aug 2010
Reputation: 4
#1
10-23-2011, 11:36 AM
Hi! Salam semua..

Actually sejak akhir-akhir ini isu percintaan Mamat Sepah - Adda, Mamat Sepah - Fida merupakan satu topik yang cukup HOT! banyak juga cerita saya baca mengenai beliau. Tak sangka mamat yang muka blur-blur and xde la so called HOT merupakan seorang Romeo cukup hebat dalam mengayat awek-awek yang cun dan mengancam. Lepas sorang, sorang dia berjaya takel dan bukan calang-calng awek yang dia dapat. Semua cun-cun.

Aku dah baca ulasan daripada kedua-dua pihak dan mengapa aku lebih mempercayai pihak ex-awek Mamat ni. Ulasannya lebih jujur dan berani sedangkan mamat macam cuba menepis-nepis dan swing masa bagi ulasan. Kalau tak ada angin masakan pokok dan bergoyang. Iye tidak? Aku harap mamat ubah sikap. Dek kerana keterlanjuran mamat dedahkan gambar Fida yang menelanjangkan imej bersih Fida yang bertudung tu menyebabkan Fida meminta putus. Bagusla camtu. BTW aku tak sangka la Fida ni agak lemah kerana berimej luar kebiasaanya ketika bercuti dengan mamat. erm... disini saya ambil la kupasan daripada beberapa website tentang isu mereka ini. Layan je
ARTIKEL LAIN YANG MUNGKIN ANDA SUKA Pilihan berkaitan dan artikel menarik lain dari GempakZ
Biar dari segi penonton atau AFUNDI - AF8 catat angka2 yang terendah.
Biar dari segi penonton atau AFUNDI - AF8 catat angka2 yang terendah.
08-06-2010 2,550 Views 2 Replies
Datuk Siti Nurhaliza batal Konsert di Penang sebab mengandung?
Datuk Siti Nurhaliza batal Konsert di Penang sebab mengandung?
09-19-2010 2,467 Views 0 Replies
Kak Pah bertudung...... sebab sakit gigi?
Kak Pah bertudung...... sebab sakit gigi?
10-14-2010 1,562 Views 0 Replies
CERITA PELIK tapi BENAR. Jom Baca
CERITA PELIK tapi BENAR. Jom Baca
12-29-2011 9,130 Views 3 Replies
hai geng gempakz
hai geng gempakz
04-03-2011 7,284 Views 10 Replies
Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Website Find
Reply
Mr.Pingu Offline
Administrator
*******
Posts: 6,500
Threads: 2,798
Joined: Aug 2010
Reputation: 4
#2
10-23-2011, 11:39 AM


Nur Syuhada atau Adda dari kumpulan Butterfly pernah bercinta dengan salah seorang anggota kumpulan lawak, Sepah, iaitu Mamat.
Walau bagaimanapun hubungan itu putus kerana Mamat beralih pula kepada pelakon cantik, Rafidah Ibrahim atau Fida.

Melalui Bi-Pop semalam yang menampilkan Fasha Sandha di muka hadapan, Adda yang juga merupakan pelajar ASWARA ini ‘berani mati’ mengatakan yang Mamat adalah punca perpecahan kumpulan Sepah. Adda juga bercerita yang Mamat pernah mengugut untuk menyamannya jika ia disebarkan kepada umum.

Adda turut menambah yang Mamat menuntut semula cincin yang pernah diberikan pada Adda beserta bekasnya dan bekas teman wanita Mamat juga ada menghubunginya dan menyatakan ingin membunuh diri kerana Mamat.

Memberikan bayangan yang Mamat adalah seorang yang gemar dan pandai ‘melemparkan kata-kata manis’, Adda tidak menyalahkan Fida dan berpendapat Fida tidak tahu apa-apa mungkin kerana dia juga terpengaruh dengan sikap Mamat itu. Adda yang juga adik kepada Rody Kristal itu juga mesra dengan Fida di Twitter dan ada menyatakan ingin mengenalkan Fida kepada abangnya.


SUMBER: MEOW.MY
Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Website Find
Reply
Mr.Pingu Offline
Administrator
*******
Posts: 6,500
Threads: 2,798
Joined: Aug 2010
Reputation: 4
#3
10-23-2011, 11:40 AM

MEOW.MY
Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Website Find
Reply
Mr.Pingu Offline
Administrator
*******
Posts: 6,500
Threads: 2,798
Joined: Aug 2010
Reputation: 4
#4
10-23-2011, 11:48 AM (This post was last modified: 10-23-2011, 11:48 AM by Mr.Pingu.)
KOMEN ADDA melalui laman faCebook beliau:

salam semua.. mungkin ade yg trbaca statement adda kat bpop ahad lepas,apa yg adda katakn adalah benar semuanya dn bukan mereka-reka..adda jg ingin mohon maaf klu ape yg adda cuba lakukan tu tlh mnyakitkn ati peminat2 dia,adda tk de niat lgsg utk membuka aib dia dn bkn niat adda utk mncari publisiti murahan,ini hanya utk mnyedarkn dia atas sbb2 trtentu..bkn adda yg mncari wrtwn tu utk buat kenyataan,sebaliknya dia yg mncari adda..mmg mula2 berat ati utk buat kenyataan tp oleh kerana dia dh melampau yg anda semua tk tau caner cara dia memalukan adda..dia sepatutnya harus brdiam diri bila dh tk de pe2 ngn adda,tp dia stil mngata adda diblkg shgga memalukn family adda..dn dgn cara adda buat kenyataan mgkn dia blh brfikir yg mana baik dn yg mana buruk..adda harap dia berubah stlh membaca kenyataan adda..adda trima dgn ati trbuka seandainya dia ingin buka aib adda..adda hanya manusia biasa yg sering membuat kesilapan dulu,dn dr kesilapn tu la yg mematangkn adda..alhamdulillah …..minta maaf skali lg dr ujung rambut hgga ujung kaki..sy harap ‘awk’ bkn yg dulu,hargai rezeki yg ada skrg dn jgn sia2kn org yg sayangkn awk..hargai dia sebaik2nya
Mari mendaftar ahli di Komuniti gempakZ~   Shy

** SUBSCRIBE Youtube Komuniti gempakZ >>KLIK<<
Website Find
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Shah Jazle & Miera Leyana putus Cinta Mr.Pingu 0 1,924 02-20-2012, 12:21 PM
Last Post: Mr.Pingu
  Mamat punca perpecahan kumpulan sepah - Jep Mr.Pingu 0 3,200 10-23-2011, 11:58 AM
Last Post: Mr.Pingu

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
  • Contact Us
  • Komuniti gempakZ
  • Return to Top
  • Mobile Version
  • RSS Syndication
Current time: 10-15-2026, 05:53 PM Powered By MyBB 1.8.5, © 2002-2026 MyBB Group.
Linear Mode
Threaded Mode
View a Printable Version
Subscribe to this thread
Add Poll to this thread
Send thread to a friend