ANDA INGIN MENGIKLANKAN SESUATU? BOLEH emailkan kepada ADMIN DI komunitigempakzhq@gmail.com

ATTENTION: "NEW POST REPLY" display "Error". >KLIK<<

+++ Do LIKE @ SHARE ARTICLE +++

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GAMBAR PRODUK EMAS DAN PERAK PELABURAN TERMURAH BEBAS GST
#1


Senarai emas dan perak pelaburan terdiri dari gold bar, emas dinar atau jongkong perak termurah tanpa cukai gst untuk menjana keuntungan maksima.
Public Gold adalah syarikat pelaburan emas terbesar di Malaysia yang menjual jongkong emas, dinar emas serta jongkong perak untuk pelaburan termurah serta membeli balik emas atau perak pelaburan dengan harga tinggi mengikut harga emas semasa dunia. Public Gold mengeluarkan pelbagai jenis produk emas dan perak pelaburan bagi memenuhi citarasa serta kemampuan semua golongan pendapatan.
Public Gold adalah SATU-SATUnya pengeluar jongkong emas, jongkong perak dan emas dinar beserta sijil LBMA iaitu badan dunia yang menentukan standard emas antarabangsa, London Bullion Market association untuk pelaburan yang bertaraf dunia, LBMA yang mendapat pengecualian cukai gst. Gold bar, silver bar atau dinar emas Public Gold diiktiraf dunia, LBMA adalah termasuk dalam Investment Precious Metals, IPM yang melayakkan emas dan perak pelaburan Public Gold bebas gst.
Pelbagai produk emas pelaburan yang dijual mengikut citarasa dan kemampuan sama ada emas dan perak LBMA yang termurah dikecuali cukai gst atau emas pelaburan koleksi tanpa LBMA yang dikenakan cukai gst. Pelbagai pilihan produk emas atau perak pelaburan disediakan mengikut citarasa dan kesesuaian budget dari emas berharga RM100 hinggalah beratus ribu.
PRODUK EMAS PELABURAN PUBLIC GOLD :
1. Jongkong emas 24K atau emas 999.9 LBMA bebas gst.
Pilihan pelaburan Jongkong emas 999.9 atau gold bar 24K LBMA bebas gst, LBMA BAR/WAFER 24K terdiri daripada :
A) Koleksi special Jongkong emas 0.5 gram 24k lbma tanpa cukai gst dengan pelbagai tema seperti PG Gold Museum, Street Art-Kids On Bicycle dan Street Art-SkippyB) Koleksi Jongkong emas 1 gram 24k lbma tanpa cukai gst dengan pelbagai tema seperti Birthday Edition, Wedding Edition, Love, New Born, Raya Edition dan Edisi Tahun Baru CinaC) Jongkong emas 24k lbma tanpa cukai gst standard terdiri daripada 1 gram, 5 gram,10 gram, 20 gram, 50 gram, 100 gram, 250 gram dan 500 gram dan terbaru 1000g gold bar lbma. Gambar gold bar public gold lbma bebas gst seperti di bawah.2. Dinar emas 24K atau emas 999.9 LBMA bebas gst.
Dinar emas adalah syiling emas dinar yang mempunyai berat emas yang standard seluruh dunia iaitu 1 dinar seberat 4.25 gram emas. Syiling dinar emas public gold berketulenan 24K atau emas 999.9 diiktiraf antarabangsa, LBMA iaitu LBMA GOLD WAFER DINAR 24K adalah the one and only, iaitu SATU-SATUNYA emas dinar yang mendapat pengecualian cukai gst dalam Malaysia. Dinar emas lbma bebas gst public gold, LBMA GOLD WAFER DINAR 24K  terdiri daripada 1/2 dinar ( 2.125 gram), 1  dinar (4.25 gram), 5 dinar (21.25 gram) dan 10 dinar (42.50 gram)


 
3. Program Gold Accumulation Program, GAP iaitu program akumulasi emasProgram GAP adalah program kumpul emas 24 karat dengan pembelian emas 999.9 minima RM100 untuk mengumpul emas dalam akaun GAP  dan dapat mengeluarkan gold bar atau emas dinar 24k lbma bebas gst. Jumlah emas yang terkumpul dalam akaun GAP boleh ditukar kepada sama ada :
a) emas fizikal sama ada gold bar LBMA bebas gst, emas dinar 24K lbma bebas gst dimana-mana 18 CAWANGAN PUBLIC GOLD SELURUH MALAYSIA DAN SINGAPURA.
b) boleh diguna untuk membeli barangan dalam PG MALL,
c) boleh digunakan untuk mengerjakan umrah apabila mencukupi 10 DINAR TO UMRAH
d) boleh di jual emas dalam akaun gap secara online bila-bila masa
4. Koleksi jongkong emas 24K atau emas 999.9 bukan LBMA/NON LBMA kena cukai  gst
Collection series public gold adalah jongkong emas koleksi dengan bentuk menarik dengan kesenian melayu, gold bar BungaMas, kesenian kaum cina, gold bar Tai Fook  dan flexibar. Emas pelaburan koleksi ini bukan LBMA dikenakan cukai gst sebanyak 6% daripada harga emas.Public Gold Bungamas series terdiri daripada 10 gram, 20 gram, 50 gram dan 100 gram.
Public Gold Tai Fook series terdiri daripada 10 gram, 20 gram, 50 gram dan 100 gram.
Public Gold FlexiBar series adalah 50 gram. Gold bar flexibar ini adalah jongkong emas 50 gram yang boleh dipecahkan atau di patahkan kepada 50 keping emas 1 gram.
Royal Collection adalah koleksi dinar emas di pertuan agong dan koleksi dirham dipertuan agong.
5. Jongkong perak 24K atau silver 999 LBMA bebas gstLBMA Silver bars atau jongkong perak public gold berketulenan 999.0 dengan pelbagai pilihan dari silver bar 100 gram, 250 gram, 500 gram, 1 kilogram dan 5 kilogram.
Non LBMA silver atau jongkong perak bukan LBMA adalah Syiling perak 10 dirham berketulenan 999
6. Public Gold Silver Accumulation Program, SAP
Program SAP, Silver Accumulation Program adalah program kumpul jongkong silver 24 karat iaitu dengan pembelian perak minima RM100 untuk mengumpul perak berketulenan 999 dalam akaun SAP  dan dapat mengeluarkan silver bar lbma bebas gst dengan mudah di semua cawangan Public Gold atau boleh menjual online perak dalam akaun SAP.
7. Barang kemas 916 tanpa cukai gst
Public Gold mengeluarkan barang kemas 916 perhiasan tanpa cukai gst yang boleh ditukar daripada emas akaun GAP. Pelbagai emas perhiasan seperti gelang tangan, rantai dan loket bebas gst dapat dikeluarkan daripada akaun emas GAP. Maklumat lanjut klik EMAS PERHIASAN 916 TERMURAH TANPA CUKAI GST
8. Aksesori Emas dan Cenderamata Public Gold
Public Gold juga menjual pelbagai aksesori emas serta cenderamata yang bercirikan Public Gold. Public Gold accessories boleh di beli secara online antaranya Business card printing,public gold key chain, gold bullion pendrive, gold bullion fridge magnet, polo t-shirt, wool cap dan sebagainya.TIPS MEMILIH PRODUK EMAS PELABURAN
Pelaburan emas fizikal adalah pelaburan terbaik kerana emas adalah pelindung, insurans dan penyelamat semasa kecemasan, krisis ekonomi atau kejatuhan nilai wang. Pelaburan emas fizikal juga pastinya dapat menjana keuntungan maksima dengan pemilihan produk emas yang terbaik. Tips pemilihan produk emas pelaburan bagi mendapat keuntungan maksima ketika membeli emas di senaraikan di bawah :1. Kesesuaian Modal
Public Gold menyediakan peluang pelaburan untuk semua golongan dari berpendapatan rendah hinggalah golongan berpendapatan tinggi dengan pilihan produk emas pelaburan yang sesuai. Biasanya, ramai beranggapan emas mahal dan tidak mampu milik oleh golongan berpendapatan rendah. Produk Public Gold melalui program kumpul emas, GAP membolehkan pelabur emas memiliki gold bar atau emas dinar lbma dengan hanya modal serendah RM100 sahaja. Pilihan modal bagi memilih produk pelaburan :
A) Modal rendah
Pilihan terbaik bagi penyimpan emas yang modal kecil adalah dengan pembelian emas program GAP. Modal yang diperlukan hanya membeli emas RM100 atau 1 gram emas 999.9 atau 24 Karat mengikut harga harian semasa GOLD ACCUMULATION PROGRAM. Harga emas 1 gram 24K GAP adalah lebih murah daripada harga belian terus gold bar 1g 24K. Pembelian emas GAP yang murah, mudah akan memberi peluang menjana keuntungan apabila membeli pada harga rendah dan mengeluarkan gold bar 24K lbma bebas gst yang besar yang mempunyai peratus spread yang rendah. Klik CARA MEMBELI EMAS RM100 ATAU 1 GRAM PROGRAM GAP untuk panduan dan mula membeli emas modal kecil terus jadi ahli public gold tanpa yuran hangus.
B) Modal Tinggi
Pilihan memilih produk emas bagi pelabur yang mempunyai modal tinggi adalah dengan membeli jongkong emas LBMA sama ada gold bar atau emas dinar yang mempunyai peratus spread paling rendah. Klik CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD untuk mula membeli emas secara online.
C) Modal Melebihi RM30,000
Pembeli emas yang mempunyai modal melebihi RM30k akan dapat menjadi  dealer atau pengedar emas Public Gold tanpa yuran atau kos tambahan. Beli emas sahaja minima RM30,000 otomatik dapat menjadi dealer Public Gold untuk melabur sambil berniaga emas. Klik CARA MENJADI DEALER PUBLIC GOLD untuk panduan membeli emas terus jadi dealer Public Gold.
2. Pilih emas pelaburan yang dikecualikan daripada cukai gst
Cukai GST sebanyak 6% akan memberi kesan yang sangat besar terhadap harga emas. Public Gold adalah SATU-SATUnya pengeluar emas pelaburan iaitu gold bar dan emas dinar LBMA yang dikecuali dari cukai gst kerana emas Public gold tergolong jenis emas ‘Investment Precious Metals’ atau Logam Berharga Pelaburan yang dikecualikan daripada bayaran GST. Sebagai pelabur yang bijak, anda perlu membeli emas di dalam kategori investment precious metals bagi memaksimakan keuntungan anda.

3. Membeli emas pelaburan yang mempunyai peratus spread/susut nilai terendah
Tujuan pelaburan emas adalah untuk mendapat keuntungan yang maksima dalam masa yang singkat. Bagi mencapai matlamat tersebut mesti membeli item yang mempunyai spread (susut nilai) paling rendah. Spread akan menentukan berapa cepat dan banyak keuntungan dalam pelaburan emas. Lagi rendah peratus spread, lagi cepat dan banyak keuntungan di perolehi. Disenaraikan peratus spread gold bar dan emas dinar LBMA bebas gst sebagai rujukan sebagai rujukan membeli emas berdasarkan bajet atau modal yang anda miliki.
Pelbagai jenis produk emas pelaburan yang boleh di miliki dari keluaran syarikat pelaburan emas terbesar Malaysia, Public Gold sebagai pilihan yang dapat memenuhi citarasa dan matlamat pelaburan. Produk emas dan perak pelaburan Public Gold adalah pilihan pelaburan terbaik kerana mempunyai pelbagai kelebihan. Klik KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD untuk meninjau kelebihan emas Public Gold untuk dijadikan perbandingan dengan syarikat emas lain.
SENARAI HARGA EMAS PUBLIC GOLDSenarai harga emas semasa emas dan perak Public Gold adalah mengikut harga emas dunia yang berubah setiap 20 minit 24 jam sehari dan harga emas 24K program GAP berubah sekali hari pada pukul 12 malam. Klik www.publicgold.com.my untuk melihat senarai harga jual beli emas public gold yang termurah dan telus atau TERUS DAFTAR PERCUMA.
Bertindak segera memiliki produk jongkong emas dan perak Public gold termurah tanpa cukai gst dengan mula membeli emas serendah RM100 terus jadi ahli Public Gold tanpa yuran hangus dan berpeluang naik taraf atau upgrade menjadi dealer atau pengedar emas Public Gold, klik CARA PENDAFTARAN PERCUMA AHLI PUBLIC GOLD ATAU BELI EMAS RM100 ATAU 1 GRAM EMAS untuk panduan daftar percuma atau mula membeli emas pelaburan Public Gold atau hubungi Whatsapp 019-9185593 untuk panduan dan bimbingan dalam pelaburan emas Public Gold.
BELAJAR MELABUR EMAS FIZIKAL GOLD BAR, EMAS DINAR, JONGKONG PERAK DAN BARANG KEMAS
KLIK PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD MALAYSIA
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Wink MEMERLUKAN DROPSHIP UNTUK PRODUK KEROPOK!! hidayah 0 1,263 04-08-2017, 12:36 PM
Last Post: hidayah
  CARA MENCAPAI BEBAS KEWANGAN zaidiemas 0 1,712 03-10-2017, 01:13 AM
Last Post: zaidiemas
  PROMOSI BINA PERNIAGAAN EMAS SENDIRI OGOS 2016 zaidiemas 0 1,100 08-15-2016, 06:25 PM
Last Post: zaidiemas
  JONGKONG EMAS FIZIKAL SAH TERMURAH BEBAS GST UNTUK DINIAGA zaidiemas 0 5,582 05-10-2016, 05:03 PM
Last Post: zaidiemas
Lightbulb PROMOSI MULAKAN PERNIAGAAN EMAS TANPA MODAL zaidiemas 0 354 04-05-2016, 09:45 PM
Last Post: zaidiemas

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)