ANDA INGIN MENGIKLANKAN SESUATU? BOLEH emailkan kepada ADMIN DI komunitigempakzhq@gmail.com

ATTENTION: "NEW POST REPLY" display "Error". >KLIK<<

+++ Do LIKE @ SHARE ARTICLE +++

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JONGKONG EMAS FIZIKAL SAH TERMURAH BEBAS GST UNTUK DINIAGA
#1

Promosi menjadi pengedar emas pelaburan termurah terlaris bebas cukai gst Public Gold bulan mei 2016 bagi membina perniagaan emas

Peluang terbuka luas untuk semua warga Malaysia, Singapura dan Indonesia untuk mula berniaga emas pelaburan fizikal sendiri untuk diwarisi dengan menjadi dealer atau pengedar emas public gold bagi bulan mei 2016. Promosi ini dinamakan Promosi Dealer Recruitment Drive (DRD) Motherly Love All Around Public Gold. Perniagaan emas bersama Public Gold adalah perniagaan terbaik dan paling mudah kerana perniagaan emas tanpa modal atau kos bina atau sewa tapak kedai, kemudahan menjual jongkong emas dan perak online, pasaran luas luas kerana mempunyai 18 cawangan seluruh Malaysia, Singapura dan Indonesia, jongkong emas dan perak terlaris kerana satu-satunya emas dan perak pelaburan termurah yang mendapat pengecualian gst di Malaysia, menjana pendapatan tambahan secara pasif dan mendapat pelbagai insentif istimewa apabila menjadi dealer atau peniaga emas Public Gold.

Promosi DRD Motherly Love All Around Public Gold bulan mei 2016 adalah peluang hebat modal terendah untuk menjadi dealer atau pengedar emas Public Gold dengan hanya membeli emas RM11,000 tanpa yuran dengan harga murah dan mendapat pelbagai jenis gold bar dan emas setengah dinar diiktiraf antarabangsa LBMA yang termurah dan bebas gst sebagai modal perniagaan.

PROMOSI DRD MEI 2016 SEPERTI BERIKUT :

1. Menjadi Normal Dealer dengan belian 5 set gold bar tertentu berharga RM11,000 dalam satu resit tanpa yuran hangus. Be a Dealer with purchase of 5 sets collectable gold bars in single invoice.
Setiap set gold bar terdiri daripada :
 
A) 0.5gm gold bars lbma x 4 pcs (PG Gold Museum, Kids on Bicycle, Skippy, Raya)

B) 1gm gold bar lbma x 7 pcs (Classic, Birthday, Wedding, Baby Shower, Love, Year of Monkey, Prosperity)

C) ½ Dinar x 1 pcs
Harga biasa kesemua gold bar dan emas dinar setiap set pada retail price adalah RM2380. Melalui promosi DRD Motherly Love All Around harga HANYA RM2200 SAHAJA. Dengan belian 5 set iaitu RM2200 X 5 iaitu RM11,000 akan layak menjadi normal dealer Public Gold. Promosi ini memberi penjimatan sebanyak RM2380 – Rm2200 iaitu RM180 X 5 set iaitu RM900 dan FREE 5 beg sampul emas.

Syarat kelayakan biasa menjadi Normal Dealer adalah dengan membeli emas RM30,000 dalam satu resit. Kini dengan hanya bermodalkan RM11,000 dan hanya beli emas, anda layak bergelar Authorized Normal Dealer Public Gold tanpa yuran atau caj tersembunyi.
BAGAIMANA CARA JADI NORMAL DEALER PROMOSI DRD MOTHERLY LOVE ALL AROUND PUBLIC GOLD ?

DUA cara menjadi Normal Dealer melalui promosi drd motherly love all around bulan mei 2016 sempena hari ibu iaitu :

CARA 1. Masukkan wang RM11,000 ke akaun PUBLIC GOLD MARKETING SDN BHD melalui Bank-in, maybank2u, perbankan internet, deposit di kaunter bank, mesin deposit tunai atau pemindahan ATM. Jika perlu buat banyak resit pun boleh, tapi pastikan pada masa yang sama.
Masukkan wang Ke Akaun Public Gold berikut :
o  Nama Akaun : PUBLIC GOLD MARKETING SDN BHD
o  Maybank : ke akaun bernombor 5071-3410-4563 atau
o  Public Bank : ke akaun bernombor 3167-52-0833
Snap/ambil gambar resit bayaran bank in/transfer serta catat maklumat tarikh & masa pembayaran bank in. Hantar gambar/snap resit bayaran DAN maklumat diri serta introducer seperti  dibawah, ke Whatsapp saya, 019-9185593 Mohd Zaidi Bin Junus, Master Dealer Public Gold untuk saya proses.

Maklumat butiran perlu di hantar tuliskan :
o  Nama Penuh : Anda
o  Nombor Kad Pengenalan : Anda
o  No. Telefon : Anda
o  Emel : Anda
o  Item pembelian : BELI 5 set gold bar RM11,000
o  Tarikh Pembelian :
o  Masa Pembelian :
o  No Akaun Maybank/public bank : Anda
o  Cawangan Public Gold terdekat :
o  Nama Introducer : MOHD ZAIDI BIN JUNUS
o  Kod PG Introducer : PG001425
o  Catatan : Promosi DRD MEI 2016 menjadi normal dealer
o  Disertakan resit bayaran pembelian emas GAP.

CARA 2 : Kunjungi cawangan public gold terdekat dengan membawa wang tunai RM11,000 atau resit bank in pembelian emas jika sudah masukkan wang ke akaun public gold dan kad pengenalan. Klik ALAMAT 18 CAWANGAN PUBLIC GOLD SETIAP NEGERI DALAM MALAYSIA DAN SINGAPURA  untuk melihat alamat 18 cawangan public gold terdekat untuk anda kunjungi.

Maklumi staff public gold bertugas bahawa :
“Mahu membeli emas 5 set gold bar untuk jadi dealer public gold promosi DRD Motherly Love All Around Public Gold bulan Mei dimana NAMA INTRODUCER : MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan KOD PG INTRODUCER : PG001425”

Setelah membuat bayaran pembelian emas, terus menjadi Normal Dealer Pubblic Gold dan terus dapat mengambil 5 set gold bar anda di mana-mana 18 cawangan public gold berdekatan. Hubungi saya dengan menghantar whatsapp 019-9185593 untuk mendapat maklumat lanjut, saguhati, panduan serta bimbingan setelah menjadi dealer Public Gold.

2. Menjadi Priority Dealer dengan belian 2 keping 250g gold bar LBMA bebas gst mengikut harga emas semasa dalam satu resit. Be a Priority Dealer with purchase of 250gm gold bar x 2 in single invoice.
Syarat biasa menjadi Priority Dealer adalah dengan membeli emas RM200,000 dalam satu resit. Kini dengan pembelian 250 gram Gold bar LBMA sebanyak 2 keping anda layak bergelar Authorized Priority Dealer Public Gold.

DUA cara menjadi Priority dealer melalui promosi drd motherly love all around bulan mei 2016 sempena hari ibu iaitu :

CARA 1 : Hantar maklumat diri seperti  dibawah, ke Whatsapp saya, 019-9185593 Mohd Zaidi Bin Junus, Master Dealer Public Gold untuk saya lock harga beli emas 2 keping gold bar 250g lbma bebas gst terus jadi Priority Dealer Public Gold.
Maklumat butiran perlu di hantar tuliskan :
o  Nama Penuh : Anda
o  Nombor Kad Pengenalan : Anda
o  No. Telefon : Anda
o  Emel : Anda
o  Item pembelian : BELI 2 keping gold bar 250g lbma
o  No Akaun Maybank/public bank : Anda
o  Cawangan Public Gold terdekat :
o  Nama Introducer : MOHD ZAIDI BIN JUNUS
o  Kod PG Introducer : PG001425
o  Catatan : Promosi DRD MEI 2016 menjadi Priority Dealer

CARA 2 : Kunjungi cawangan public gold terdekat untuk terus membeli 2 keping gold bar 250g lbma. Staff public gold akan membantu untuk pembelian 2 keping gold bar 250 gram tersebut dan anda boleh bayar selewatnya 3 hari. Klik ALAMAT 18 CAWANGAN PUBLIC GOLD SETIAP NEGERI DALAM MALAYSIA DAN SINGAPURA  untuk melihat alamat 18 cawangan public gold terdekat untuk anda kunjungi.
Maklumi staff public gold bertugas bahawa :
“Mahu membeli 2 keping gold bar 250g lbma untuk menjadi Priority dealer public gold promosi DRD Motherly Love All Around Public Gold bulan Mei dimana NAMA INTRODUCER : MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan KOD PG INTRODUCER : PG001425”
Setelah membuat bayaran pembelian emas, terus menjadi Priority Dealer Pubblic Gold dan terus dapat ambil 2 keping gold bar 250g lbma di mana-mana 18 cawangan public gold berdekatan.
Terms and Conditions:
1.      This promotion is open to all new sign up Dealers and Priority Dealers of Public Gold Group.
2.     This promotion is valid from 1st May 2016 till 31st May 2016.
3.     Promotion subject to availability of products. Public Gold reserves the right to replace promotion products WITH equal value purchased.
4.     Any cancellation of purchase or unpaid purchase based on the stipulated period is not eligible for this promotion.
5.     Promotion only limited to 100 new Dealers and Priority Dealers.
Promosi jadi dealer DRD Motherly Love All Around Public Gold ini sah dari 1 Mei 2016 hingga 31 mei 2016 bagi pendaftaran baru dealer dan terhad untuk 100 Normal Dealer dan Priority Dealer baru sahaja.

Kenapa menjadi dealer Public Gold ?
Public Gold memberi peluang melabur dan membina perniagaan emas sendiri yang boleh di warisi, dimana dealer Public Gold akan dapat :
·        Membina perniagaan sendiri
·        Perniagaan yang boleh di warisi sama ada emas atau harta atau perniagaan
·        Perniagaan emas public gold sah, telus dan mudah
·        Perniagaan emas konsisten tanpa dipengaruhi ekonomi
·        Mendapat Pendapatan aktif dan menjana pendapatan pasif
·        Pasaran luas dan global dengan perniagaan online disediakan banyak cawangan di malaysia, singapore dan Indonesia.
·        Kemudahan jual beli emas 24 jam dimana sahaja dan bila-bila masa sahaja.
Klik KELEBIHAN MENJADI DEALER PUBLIC GOLD untuk maklumat keistimewaan menjadi dealer Public Gold.

Perniagaan emas Public Gold adalah peluang perniagaan terbaik kerana emas pelaburan Public Gold bertaraf antarabangsa, LBMA termurah dan SATU-SATUNYA emas yang mendapat pengecualian cukai gst.

Saya sendiri telah berkunjung dan melihat sendiri pemprosesan emas berstatus LBMA di kilang emas rakan niaga Public Gold iaitu NADIR METAL RAFINERI, NMR di Turki semasa percutian percuma Sales Incentive Program Leadership Seminar di Turki. Klik https://www.youtube.com/watch?v=2abAogcRVIU untuk melihat video salah satu tempat menarik dan unik di Turki dengan menaiki belon udara panas.

Nadir Metal Refinery adalah pengeluar emas jenama Public Gold dimana kualitinya di akui bertaraf antarabangsa, LBMA dan merupakan syarikat ke 20 terbesar di Turki (top 20’s of Turkey’s biggest companies). Maklumat mengenai Nadir Metal Rafineri klik http://nadirmetal.com.tr.

Saya telah berjumpa sendiri dengan pengasas Nadir Metal Refineri iaitu Mr. Nadir Tutuncu, billionair dan usahawan Islam tersohor di Turki yang kini berumur 79 tahun dan anaknya Mr Abddullah. Beliau menceritakan bagaimana beliau mula dengan menjual emas secara kecil-kecilan, membuka sebuah kedai emas dan kini mempunyai 46 kedai emas dan kilang pengeluar emas sendiri. Jualan Nadir Metal Refinery tahun lepas (2015) berjumlah USD 25 billion.

Begitu juga dengan Public Gold yang bermula dengan kedai emas yang kecil di Pulau Pinang, mula membuka kilang emas sendiri, membuka cawangan-cawangan Public Gold dan kini mempunyai 18 cawangan seluruh Malaysia, Singapura dan cawangan baru akan di buka di Jakarta, Indonesia. Rebut peluang mula perniagaan emas yang sah untuk sepanjang hayat dengan mula dengan menjadi dealer Public gold.
Bagi pelabur atau penyimpan emas boleh mula membeli emas serendah RM100 program Gold Accumulation Program (Program GAP) atau boleh mula membeli jongkong emas 0.5 gram gold bar LBMA bebas gst terus jadi ahli Public Gold. Klik LANGKAH PERTAMA MELABUR EMAS PUBLIC GOLD untuk mula menyimpan emas semasa harga emas masih rendah dan dijangka akan meningkat.
 
SELAMAT HARI IBU 2016
BELAJAR MELABUR EMAS FIZIKAL GOLD BAR, EMAS DINAR, JONGKONG PERAK DAN BARANG KEMAS
KLIK PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD MALAYSIA
Reply
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  CARA MENCAPAI BEBAS KEWANGAN zaidiemas 0 1,712 03-10-2017, 01:13 AM
Last Post: zaidiemas
  PROMOSI BINA PERNIAGAAN EMAS SENDIRI OGOS 2016 zaidiemas 0 1,100 08-15-2016, 06:25 PM
Last Post: zaidiemas
  GAMBAR PRODUK EMAS DAN PERAK PELABURAN TERMURAH BEBAS GST zaidiemas 0 3,482 04-21-2016, 03:22 PM
Last Post: zaidiemas
Lightbulb PROMOSI MULAKAN PERNIAGAAN EMAS TANPA MODAL zaidiemas 0 354 04-05-2016, 09:45 PM
Last Post: zaidiemas

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

Website Hit Counter

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)